SYV

Förhoppningsvis hittar du som SYV matnyttig information här som underlättar din vägledning och information till de elever som är intresserade av Teknik-, El- och energi- eller Estetiska programmet på NTI Gymnasiet i Eskilstuna.

Varför NTI?

Det som kännetecknar vår skola är att den genomsyras av bra gemenskap och sammanhållning samt duktiga och engagerade lärare som månar om eleverna utbildning. Vår skola ligger centralt och det är lätt att ta sig dit.

Vilka elever?

De elever som går hos oss idag är både pojkar och flickor som har ett uttalat intresse för något av våra program. De elever som har valt Teknik- eller El- och energiprogrammet gillar förstås teknik och datorer.

De elever som har valt Estetiska programmet med fördjupningen Animation, Film och TV-produktion och Gränssnittsdesign är intresserade av att arbeta kreativt med olika typer av medier.

Ansökan och ansökningskoder

Eleven söker till oss genom hemkommunens intagningsenhet. Vår skola är riksrekryterande då vi är en friskola. För ytterligare information – kontakta vår SYV Beatrice Österberg.

Öppet hus och besök

Vi har flera Öppet Hus-tider under höst- och vårterminen som du kan rekommendera till intresserade elever. Du hittar dem under rubriken Öppet hus till höger. Det går även bra att boka in ett personligt besök under dagtid på någon av våra skolor. Ta med dig dina elever och/eller SYV-kollegor och besök vår skola. Om du har någon elev som vill vara med under lektionstid går även det bra, kontakta vår SYV Beatrice Österberg.

Välkomna!
Magnus Jangerud