Får jag vara med och påverka utbildningen?

Javisst! Vi ser elevinflytande som en självklarhet. Ökat inflytande ökar motivation och ansvarstagande hos dig som är elev. Ett bra klimat som ska utvecklas och bli bättre.

Får jag något stöd i undervisningen?

Du har en mentor på skolan, som stödjer dig för att du ska prestera så bra som möjligt. Dessutom erbjuder vi alla elever ett utökat lärarstöd. Alla elever som behöver extrahjälp erbjuds detta. Det är viktigt för oss att du får en så bra utbildning som möjligt.

Får jag busskort?

Elever som går på NTI Gymnasiet har samma rätt till att få busskort, som om man går på en kommunal skola. Gymnasieelevers resor regleras i Skolans Författningssamling (SFS 1991:1110) där det står att ”kommunerna skall svara för kostnaderna för elevernas dagliga resor mellan bostaden och skolan om eleven är berättigad till studiehjälp och färdvägen är minst 6 km

Var serveras lunch?

Skollunchen serveras på 10 populära restauranger. Du väljer restaurang utifrån vad du är sugen på för dagen. Det finns allt från asiatiskt, subway och husman till pasta och hamburgare.

Får man låna en dator?

Som elev hos oss arbetar du med den senaste tekniken, de vassaste datorerna (Mac till esteter och PC till övriga program) samt de bästa programvarorna.