Vetenskapsgymnasiet
Gävle

NTI Gymnasiet + Gävle = NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Tack Gävle för ert fina mottagande och tack till alla elever och föräldrar vi träffat under hösten och nu under våren! Med det sagt vill vi inför starten av Gävles nya teknik- och vetenskapsgymnasium slå på stort och bjuda in dig till två grymma events som du inte vill missa!

Vi kommer ha två events där du har möjlighet att testa på såväl tech-hörnan som spännande naturexperiment! På plats har vi elever från NTI Gymnasiet Stockholm och NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm samt rektor Sofia som berättar mer om skolan och hur det är att gå på NTI Gymnasiet. Vi bjuder även på goodiebags och fika!

Men inte nog med det, du kan även lyssna till två lysande stjärnor som gjort karriär inom tech startups, Donna Hanafi och Elsa Landberg! De kommer hålla varsin föreläsning på respektive event under sista halvtimmen.

NTI + Donna Hanafi
Tid: 25 april kl. 17.00 – 19.00
Plats: Tekniska högskolan, Kungsbäcksvägen 47

NTI + Elsa Landberg
Tid: 12 maj kl. 13:00 – 15:00
Plats: Elite Grand Hotel, Kyrkogatan 28

Anmäl dig här!

Donna Hanafi är grundaren av mentimeter och idag tillväxtchef på ett startup, föreläsare inom digitalisering och strateg på Hyper Island. Donna är utnämnd till supertalang i kategorin digitala stjärnor av veckans affärer som 25-åring och finns med på listan över framtida kvinnliga ledare de senaste två åren i rad. Donnas senaste startup greta.io blev utnämnd till ett av Europas hetaste startups 2017

Elsa Landberg är en nyfiken och upptäckande person som gillar innovation! 2011 valde hon att påbörja utbildning som civilingenjör på KTH och har gjort en otroligt häftig resa sedan dess. Elsa har bott i Singapore och jobbat på startup, gjort klimatrelaterad research i Latinamerika och engagerat sig i ett utbildningsprojekt i Afrika. Idag driver Elsa ett produktionsbolag, vid sidan av sitt jobb som content/marketing/PR- ansvarig på Ericsson Garage – och föreläsare inom innovation och digitalisering.

 

Preliminära ritningar

Här kan ni se de preliminära ritningarna för skolan!