Om utbildningarna

Verklighetsnära utbildning

För att du som elev ska få en utbildning som efterliknar arbetslivet arbetar vi ofta i ämnesövergripande case, gärna i samarbeten som sträcker sig utanför skolan. Genom att samarbeta med de branscher vi utbildar för, säkerställer vi att vi utbildar rätt saker samtidigt som du som elev får en utbildning som är verklighetsnära och aktuell.

Valmöjligheter efter gymnasiet

Båda våra studieförberedande program (TE och EK) ger dig möjlighet till maximalt meritvärde i slutbetyg, vilket ökar dina chanser att komma in på din drömutbildning efter gymnasiet. Förutom yrkesexamen och möjligheten att gå direkt ut i jobb, ger våra yrkesprogram (EE och HA) även möjlighet till minst grundläggande högskolebehörighet, detta utan att du behöver läsa någon extra kurs.

Mot framtiden med självförtroende

Gymnasietiden handlar inte bara om att bygga ny kunskap utan även om att du som elev ska trivas och utvecklas som person. Vi arbetar därför medvetet med att bygga upp de förmågor som vi vet krävs hos dig för att du ska växa som person och med stort självförtroende lyckas i en föränderlig och spännande digital framtid.