Handelsgymnasiet
Stockholm

På Hagagatan 25b, vid Odenplan, ligger NTI Handelsgymnasiet. Vi är en populär skola med fokus på handel, ekonomi och företagande. Om du vill vara med och forma din egen framtid så är vi övertygade om att det här är rätt plats för dig. Hos oss får du utvecklas med elever och lärare som har samma intresse!

Vi erbjuder dig utbildning med fokus på ekonomi, service, försäljning och marknadsföring. Båda våra utbildningar genomsyras av affärstänkande och företagande.

Under din tid hos oss får du prova på hur det är att vara en entreprenör, genom att starta och driva ett företag. Vi tror att det kommer behövas entreprenörer som vågar tänka nytt och annorlunda – vi tror på att framtiden börjar med dig!

När du gör praktik får du använda det du lär dig i skolan på riktigt. NTI Handelsgymnasiet arbetar mycket nära branschen och vi kan därför ge dig en utbildning du kommer ha användning av. Exempelvis får du kunskap om hur modern teknik påverkar dagens företag. Du lär dig helt enkelt hur ekonomi och handel fungerar i verkligheten.

Vi ger dig möjlighet att börja jobba direkt efter gymnasiet eller läsa vidare på högskola eller universitet. Det finns många vägar till just ditt drömjobb!

Academedia, Stockholm, NTI Handelsgymnasium