Handelsgymnasiet
Stockholm

På Hagagatan 25b, vid Odenplan, ligger NTI Handelsgymnasiet. Vi är en liten skola med fokus på handel, ekonomi och företagande, där du får utvecklas med elever och lärare med samma intresse! Hos oss får du en bred utbildning inom ekonomi, service, försäljning och marknadsföring. Båda våra utbildningar genomsyras av affärstänkande och företagande. Under din tid hos oss får du starta upp och driva ett företag och när du gör praktik får du använda det du lär dig i skolan på riktigt. Du lär dig helt enkelt hur ekonomi och handel bedrivs idag och i framtiden. Vi ger dig möjlighet att börja jobba direkt efter gymnasiet eller läsa vidare på högskola eller universitet. Det finns många vägar till just ditt drömjobb!