Får jag vara med och påverka utbildningen?

Javisst! Vi ser elevinflytande som en självklarhet. Ökat inflytande ökar motivation och ansvarstagande hos dig som är elev. Ett bra klimat som ska utvecklas och bli bättre.

Får jag något stöd i undervisningen?

Du har en mentor på skolan, som stödjer dig för att du ska prestera så bra som möjligt. Dessutom erbjuder vi alla elever ett utökat lärarstöd. Alla elever som behöver extrahjälp erbjuds detta. Det är viktigt för oss att du får en så bra utbildning som möjligt.

Får jag busskort?

Vi finns precis vid Odenplan, så till oss kan du åka med tunnelbana, buss eller pendeltåg om du promenerar från Karlberg. Under 2017 öppnar även den nya pendeltågsstationen vid Odenplan. Bor du mer än 6 km från skolan får du självklart ett SL-kort.

Var serveras lunch?

Många av våra elever har en bit att åka till skolan. Därför bjuder vi på frukost varje dag i elevcaféet. Vi har ingen skolmatsal, utan hos oss får du ett lunchkort som gäller på ett stort och varierat utbud av restauranger i närheten. Våra elever uppskattar att kunna välja sin lunch själva, vilket vi hoppas att du också kommer att göra!

Får man låna en dator?

Hos oss är det lika självklart att du har med din dator till lektionen som att du har med papper och penna. Under din tid hos oss lånar du en bärbar dator med b l a Officepaktet och Adobe CC. Hela skolan har trådlöst nätverk så att du ska kunna sköta ditt skolarbete med internet som arbetsplats.