Vårt erbjudande

NTI Gymnasiet är skolan för dig som vid sidan av dina gymnasiestudier även vill tillgodogöra dig en relevant och aktuell IT-kompetens. Hos oss får du tre spännande år fyllda med kunskap, inspiration och utmaningar. Under nästan femtio år har vi bedrivit utbildning som lett till jobb, vidare studier eller eget företagande. Våra utbildningar ger dig förutom solida ämneskunskaper även digital spets och förmågor för att kunna applicera dem tillsammans i praktiken. Därför vet vi att när du tar studenten 2019 kommer du att vara redo för framtiden.

Med ett starkt fokus på IT vill vi vara vägledande när det gäller att använda internet och devices inte bara som pedagogiska verktyg, utan även som en naturlig del av i vår studie- och arbetsmiljö̈. För alla på NTI, både elever och lärare, är datorn lika solklar som papper och penna.

Våra engagerade och välutbildade lärare ger dig kunskaper som gör dig redo för framtidens alla möjligheter. De kommer att både utmana och inspirera dig till att nå̊ dina mål och verkligen lära för livet. Våra lärare är tillgängliga för en öppen dialog med våra elever. Vår ambition är att du tillsammans med dem ska utvecklas för att nå̊ din fulla potential.

Atmosfären i skolan är en självklar del av både ditt välbefinnande och studieresultat. Det är något vi tar på största allvar. NTI Gymnasiet präglas av öppna och personliga skolor med en bra och trygg lärmiljö̈ där alla blir respekterade för den man är och vill vara. Därför arbetar vi metodiskt och medvetet med att alla elever ska känna sig välkomna oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är viktigt med en n gemenskap och vi erbjuder aktiviteter där våra elever har en möjlighet att komma varandra närmre.

Vårt uppdrag är att ge dig en bra utbildning; en utbildning med fokus på kunskap och färdigheter. Det, tillsammans med att du får lära dig problemlösning, kreativitet och att samarbeta i grupp, gör dig attraktiv på en framtida arbetsmarknad.

Kom till oss och var en del av den digitala skolan!