.
NTI Gymnasiet
27 november, 2014

NTI-dagen 11 december i samarbete med Musikhjälpen

Det har under alla år på NTI-gymnasiet Eskilstuna varit tradition att en dag bryta lektionerna i syfte att samla in pengar till välgörande ändamål. Förra året inleddes samarbetet med Musikhjälpen, vilket ledde till att NTI-gymnasierna blev Sveriges tredje största bidragsgivare bland landets företag 2013. I år syftar Musikhjälpens insamling till att stoppa spridningen av HIV och självklart kommer vi att vara med!

Om ni ser oss på stan den 11 december – kom ihåg: inget bidrag är för litet!

2 oktober, 2014

Frånvaroanmälan

Vår telefonsvarare för frånvaroanmälan fungerar inte längre.
Gå in på sidan frånvaroanmälan för mer info.

22 september, 2014

LAN

Årets LAN här på skolan kommer gå av stapeln 5-7 december. Mer information om hur ni bokar plats kommer framöver, men boka in den helgen i era kalendrar!

6 augusti, 2014

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Måndagen den 18 augusti börjar åk 1 kl. 09.00 och åk 2 och 3 kl. 9.30. Då delas schema för period 1 (av 4) ut och annan viktig information inför uppstartsveckan och resterande läsår. Lunch går att äta redan första dagen.

Skolans lokaler har under sommaren genomgått lite förändringar. Vi har stängt plan 4 och flyttat ner alla lektionssalar till plan 1, 2 och 3. Var du och din klass träffar mentor första dagen finns på anslagstavlan direkt innanför entrén som fortfarande är på plan 2.

Har du några frågor kan du ringa 016-108140.

Varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår önskar vi er!

6 juni, 2014

Studenten

Fredagen den 6/6 kl 13:00 sprang våra treor ut i smörparken!

Lycka till!

Bilder finns på vår facebooksida.

25 april, 2014

Myskväll och föräldramöte

Myskväll
Nu på måndag 28/4 mellan klockan 18.00 – 20.00 kommer vi att ha en myskväll för er elever som vill börja hos oss i höst. Vi bjuder på pizza och du får möjlighet att träffa elever och lärare på skolan.

Föräldramöte
På tisdag 29/4 klockan 18.00 – 20.00 har vi ett föräldramöte om hur det är att studera på gymnasiet. Du som vill börja hos oss i höst och dina föräldrar är välkomna hit. Vi bjuder på kaffe och bullar!

4 april, 2014

Studiebesök på TV4

Tisdagen den 1 april var ES11 på studiebesök på TV4. De fick vara med en stund på Nyhetsmorgon och på hela direktsändningen av Malou Efter 10. Efter det blev det rundvandring i kontrollrum, redaktioner och på den grafiska avdelningen. En mycket lyckad dag!

26 mars, 2014

NTI-Spelen 2014

Idag gick NTI-spelen 2014 av stapeln i Munktellarenan.

Slaget avgjordes i två turneringar: Spökboll och innebandy.

Slutresultatet blev som följer:

Resultat NTI-spelen 2014

20 mars, 2014

IT- och energiministerns besök

hatt1

Thomas Karlsson (verksamhetschef), Anna-Karin Hatt och Björn Sölvhammar

Tisdagen den 11 mars kom IT- och energiminister Anna-Karin Hatt till NTI-gymnasiet i Eskilstuna för att prata med eleverna om IT och framtid. NTI:s elever ställde många frågor till IT- och energiministern om IT, arbetsmarknad och miljö.

- Det var roligt att IT- och energiministern uppmärksammade vår skola. Det känns extra relevant att våra elever som går på NTI-gymnasiet, som är en digital skola, fick möjlighet att ställa sina egna frågor riktade direkt till Anna-Karin Hatt, säger Björn Sölvhammar Rektor på NTI-gymnasiet i Eskilstuna.

hatt2

6 mars, 2014

Anna-Karin Hatt besöker NTI-Gymnasiet i Eskilstuna

Ministerns besök är flyttat till tisdag 11/3 samma tid som nedan.

Pressmeddelande 2014-03-06

På måndag den 10 mars klockan 14:00 kommer IT- och energiminister Anna-Karin Hatt till NTI-gymnasiet i Eskilstuna för att prata med eleverna om IT och framtid.
– Vi vill prata om ett nationellt IT-program för gymnasiet, svensk industri och svensk konkurrenskraft är i skriande behov av kompetenta IT-medarbetare, säger Christine Kastner Johnson, utbildningsdirektör för NTI-gymnasiet.
På NTI-gymnasiet i Eskilstuna finns tre olika program som alla har koppling till IT.
– Vi har mycket kontakt med företag som exempelvis Volvo, vi ser att våra elever har stora möjligheter tack vare den utbildning de får. Anna-Karin Hatt får här möta framtidens IT-entreprenörer, IT-tekniker och nätverkstekniker, säger Björn Sölvhammar, rektor på NTI-gymnasiet i Eskilstuna.
NTI-gymnasiet i Eskilstuna startade 2003 och har ett hundratal elever. Totalt finns det 13 NTI-gymnasier i Sverige.

Kontaktpersoner
Christine Kastner Johnson, utbildningsdirektör NTI-gymnasiet och IT-Gymnasiet, 0703-453207, christine.johnson@academedia.se
Björn Sölvhammar, rektor NTI-gymnasiet Eskilstuna, 0730-678617, bjorn.solvhammar@ntig.se

Tisdag 18 nov 18–20

Öppen skoldag:
Lördag 31 jan 11-14

Sjukanmälan

Klicka för att komma till Schoolsoft

Vår telefonsvarare är trasig, så sjukanmälan kan också göras med SMS (ej röstsamtal) till 076-1081401. Skriv: namn, klass, anmälare och orsak.

Elevgaranti

Alla elever som väljer att gå på NTI-gymnasiet garanteras att kunna fullfölja sin utbildning. Läs pressmeddelandet som skickades ut när garantin infördes. Pressmeddelande

Rademachergatan 9
632 20 Eskilstuna