.
NTI Gymnasiet
16 december, 2014

NTI på TV

SVT Sörmland uppmärksammade vår insamling till Musikhjälpen. De följde vår elevrådsordförande Joel Eliasson under hans dagsverke för insamlingen.

Se inslaget här svtplay.se

Chimney

Fredagen den 12/12 var våra esteter på studiebesök på Chimney. De är ett av Sveriges största företag inom efterarbete av filmer och TV-program. T.ex. Redigering, visuella effekter, ljudläggning och mixning. Våra elever fick också erbjudanden om möjlighet till sommarjobb! Kul!

Läs mer om dem här www.chimneygroup.com

Musikhjälpen

Torsdag den 11/12 var en fantastisk dag då elever och personal tillsammans slagit förra årets insamlade summa till Musikhjälpen. Vi fick in över 9300 kr. Tack till alla som varit inblandade!

28 november, 2014

Gratis på Actic för våra elever!

Som ett led i skolans ökade hälsofrämjande arbete inleds nästa vecka ett samarbete med Actic Gym i Eskilstuna centrum (Nybrogatan 1). Detta samarbete innebär en möjlighet för alla elever på NTI-gymnasiet att träna gratis på Actic under fler onsdagar framöver. Dessa onsdagar är:
3/12, 10/12, 17/12, 24/12, 31/12, 7/1 & 14/1
Alla dessa dagar är alla eleverna välkomna att börja med sitt träningspass mellan 13:30-15:00.

Under de första tillfällena kommer jag, er idrottslärare, att finnas tillgänglig på plats för att kunna hjälpa er. Under alla dessa tillfällen har Actic även frigjort personal som kommer kunna hjälpa er med t.ex. skapandet av träningsschema, hur man genomför olika övningar m.m.

Missa nu inte denna unika möjlighet!

Längre fram kommer eleverna även erbjudas ett extra förmånligt gym-kort.

Med vänlig hälsning,
Magnus Jangerud
Idrottslärare

27 november, 2014

NTI-dagen 11 december i samarbete med Musikhjälpen

Det har under alla år på NTI-gymnasiet Eskilstuna varit tradition att en dag bryta lektionerna i syfte att samla in pengar till välgörande ändamål. Förra året inleddes samarbetet med Musikhjälpen, vilket ledde till att NTI-gymnasierna blev Sveriges tredje största bidragsgivare bland landets företag 2013. I år syftar Musikhjälpens insamling till att stoppa spridningen av HIV och självklart kommer vi att vara med!

Om ni ser oss på stan den 11 december – kom ihåg: inget bidrag är för litet!

2 oktober, 2014

Frånvaroanmälan

Vår telefonsvarare för frånvaroanmälan fungerar inte längre.
Gå in på sidan frånvaroanmälan för mer info.

22 september, 2014

LAN

Årets LAN här på skolan kommer gå av stapeln 5-7 december. Mer information om hur ni bokar plats kommer framöver, men boka in den helgen i era kalendrar!

6 augusti, 2014

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Måndagen den 18 augusti börjar åk 1 kl. 09.00 och åk 2 och 3 kl. 9.30. Då delas schema för period 1 (av 4) ut och annan viktig information inför uppstartsveckan och resterande läsår. Lunch går att äta redan första dagen.

Skolans lokaler har under sommaren genomgått lite förändringar. Vi har stängt plan 4 och flyttat ner alla lektionssalar till plan 1, 2 och 3. Var du och din klass träffar mentor första dagen finns på anslagstavlan direkt innanför entrén som fortfarande är på plan 2.

Har du några frågor kan du ringa 016-108140.

Varmt välkomna tillbaka till ett nytt läsår önskar vi er!

6 juni, 2014

Studenten

Fredagen den 6/6 kl 13:00 sprang våra treor ut i smörparken!

Lycka till!

Bilder finns på vår facebooksida.

25 april, 2014

Myskväll och föräldramöte

Myskväll
Nu på måndag 28/4 mellan klockan 18.00 – 20.00 kommer vi att ha en myskväll för er elever som vill börja hos oss i höst. Vi bjuder på pizza och du får möjlighet att träffa elever och lärare på skolan.

Föräldramöte
På tisdag 29/4 klockan 18.00 – 20.00 har vi ett föräldramöte om hur det är att studera på gymnasiet. Du som vill börja hos oss i höst och dina föräldrar är välkomna hit. Vi bjuder på kaffe och bullar!

Öppen skoldag:
Lördag 31 jan 11-14

Sjukanmälan

Klicka för att komma till Schoolsoft

Vår telefonsvarare är trasig, så sjukanmälan kan också göras med SMS (ej röstsamtal) till 076-1081401. Skriv: namn, klass, anmälare och orsak.

Elevgaranti

Alla elever som väljer att gå på NTI-gymnasiet garanteras att kunna fullfölja sin utbildning. Läs pressmeddelandet som skickades ut när garantin infördes. Pressmeddelande

Rademachergatan 9
632 20 Eskilstuna