.
NTI Gymnasiet
8 augusti, 2016

Skolstart

Upprop för Ärskurs 1 Àr pÄ mÄndag den 15/8 kl 09:00. Vilken sal ni ska vara i kommer att vara anslaget i entrén pÄ plan 2. Vi rÀknar med att vara klara kl 11:00. Schemat för resten av uppstartsveckan kommer att delas ut pÄ mÄndag.

Skolstart för Ärskurs 2 och 3 Àr pÄ tisdag 16/8 kl 08:30. Vi hÄller pÄ till ca 14:00. Vilken sal ni ska vara i fÄr ni reda pÄ nÀr ni kommer hit. Ta med er dator. Ni fÄr ocksÄ ett schema för uppstartsveckan under tisdagen.

VĂ€lkomna!

16 mars, 2016

Besök frÄn Indien

I höstas var Ätta av vÄra elever frÄn IT-programmet pÄ skolan NK Orchid College of Engineering and Technology i Solapur, Indien i tre veckor. Nu under pÄsklovet kommer Ätta elever och tvÄ lÀrare dÀrifrÄn för att besöka oss. Dom kommer att delta i undervisningen pÄ skolan under veckorna 14 och 15.

JĂ€ttekul, tycker vi!

Prova-pÄ-dag

Den 27 april har vi en prova-pÄ-dag mellan klockan 9 och 15.

DÀr kan du testa ett av vÄra program under en dag.

LÀs mer om hur det fungerar pÄ sidan prova-pÄ-dag

19 februari, 2016

Temadag

Onsdagen den 17/2 hade vi Tema-dag.

Ungdomsmottagningen informerade innan lunch och pĂ„ eftermiddagen talade Mikael Dahlberg om ”Kalas eller krasch – om faror i krogmiljö”.

Tack till alla inblandade! Och tack till vÄra elever som alla uppförde sig exemplariskt!

20160217_143636 20160217_144306

15 februari, 2016

NTI Gymnasiet satsar pÄ utlandsstudier

Som enda gymnasieskola i Sverige kommer NTI Gymnasiet frĂ„n och med i höst att erbjuda sina elever en organiserad möjlighet att studera ett lĂ€sĂ„r pĂ„ tre svenska utlandsskolor – i Bryssel, Paris och Madrid. Intresset Ă€r redan stort, bĂ„de bland nuvarande och nya elever.

Du kan lÀsa hela artikeln pÄ Academedia.se

22 januari, 2016

Prova-pÄ-dag

Nu pÄ onsdag den 27/1 har vi vÄr första prova-pÄ dag för lÀsÄret! Vi tar emot elever frÄn Ärskurs 9 som Àr nyfikna pÄ nÄgot av vÄra tre program.

Vi ser fram emot en kul och inspirerande dag!

17 december, 2015

MusikhjĂ€lpen – resultat

Fram till och med igÄr samlade vi in 7630 kr till MusikhjÀlpen
ES15 vann klassernas insamlingsliga med ett snitt pÄ 98 kr per elev! Personalen samlade in 119 kr per person i snitt.
Fantastiskt bra jobbat alla elever och personal!

MH_vi_stodjer_2015

13 december, 2015

MusikhjÀlpen 2015

Nu har Ă„rets MusikhjĂ€lpen startat. Temat i Ă„r Ă€r ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”.

Vi hjÀlper som vanligt till med insamlingen. PÄ onsdag den 16/12 kommer vi att stÄ i gallerian samt gÄ runt pÄ stan med insamlingsbössor. Kom gÀrna förbi och lÀmna din gÄva!

Du kan Àven gÄ in pÄ vÄr digitala insamlingsbössa för att skÀnka en slant.

Tack pÄ förhand!

Årets LAN avslutat

HÀr följer lite bilder frÄn Ärets LAN.
Tack alla deltagare och LAN-gruppen!

21 oktober, 2015

Lajvet i media

VÄrt lajv har fÄtt lite publicitet i lokala medier. Följ lÀnkarna för att lyssna och titta.

P4 Sörmland

SVT Sörmland

E-Kuriren TV

SjukanmÀlan

Görs i första hand i schoolsoft. Klicka för att komma till Schoolsoft

I andra hand kan sjukanmÀlan ocksÄ göras med ett SMS med elevens namn, klass, orsak och anmÀlare till 076-1081401.

Elevgaranti

Alla elever som vÀljer att gÄ pÄ NTI-gymnasiet garanteras att kunna fullfölja sin utbildning. LÀs pressmeddelandet som skickades ut nÀr garantin infördes. Pressmeddelande

Rademachergatan 9
632 20 Eskilstuna