.
NTI Gymnasiet
6 juni, 2014

Studenten

Fredagen den 6/6 kl 13:00 sprang våra treor ut i smörparken!

Lycka till!

Bilder finns på vår facebooksida.

25 april, 2014

Myskväll och föräldramöte

Myskväll
Nu på måndag 28/4 mellan klockan 18.00 – 20.00 kommer vi att ha en myskväll för er elever som vill börja hos oss i höst. Vi bjuder på pizza och du får möjlighet att träffa elever och lärare på skolan.

Föräldramöte
På tisdag 29/4 klockan 18.00 – 20.00 har vi ett föräldramöte om hur det är att studera på gymnasiet. Du som vill börja hos oss i höst och dina föräldrar är välkomna hit. Vi bjuder på kaffe och bullar!

4 april, 2014

Studiebesök på TV4

Tisdagen den 1 april var ES11 på studiebesök på TV4. De fick vara med en stund på Nyhetsmorgon och på hela direktsändningen av Malou Efter 10. Efter det blev det rundvandring i kontrollrum, redaktioner och på den grafiska avdelningen. En mycket lyckad dag!

26 mars, 2014

NTI-Spelen 2014

Idag gick NTI-spelen 2014 av stapeln i Munktellarenan.

Slaget avgjordes i två turneringar: Spökboll och innebandy.

Slutresultatet blev som följer:

Resultat NTI-spelen 2014

20 mars, 2014

IT- och energiministerns besök

hatt1

Thomas Karlsson (verksamhetschef), Anna-Karin Hatt och Björn Sölvhammar

Tisdagen den 11 mars kom IT- och energiminister Anna-Karin Hatt till NTI-gymnasiet i Eskilstuna för att prata med eleverna om IT och framtid. NTI:s elever ställde många frågor till IT- och energiministern om IT, arbetsmarknad och miljö.

- Det var roligt att IT- och energiministern uppmärksammade vår skola. Det känns extra relevant att våra elever som går på NTI-gymnasiet, som är en digital skola, fick möjlighet att ställa sina egna frågor riktade direkt till Anna-Karin Hatt, säger Björn Sölvhammar Rektor på NTI-gymnasiet i Eskilstuna.

hatt2

6 mars, 2014

Anna-Karin Hatt besöker NTI-Gymnasiet i Eskilstuna

Ministerns besök är flyttat till tisdag 11/3 samma tid som nedan.

Pressmeddelande 2014-03-06

På måndag den 10 mars klockan 14:00 kommer IT- och energiminister Anna-Karin Hatt till NTI-gymnasiet i Eskilstuna för att prata med eleverna om IT och framtid.
– Vi vill prata om ett nationellt IT-program för gymnasiet, svensk industri och svensk konkurrenskraft är i skriande behov av kompetenta IT-medarbetare, säger Christine Kastner Johnson, utbildningsdirektör för NTI-gymnasiet.
På NTI-gymnasiet i Eskilstuna finns tre olika program som alla har koppling till IT.
– Vi har mycket kontakt med företag som exempelvis Volvo, vi ser att våra elever har stora möjligheter tack vare den utbildning de får. Anna-Karin Hatt får här möta framtidens IT-entreprenörer, IT-tekniker och nätverkstekniker, säger Björn Sölvhammar, rektor på NTI-gymnasiet i Eskilstuna.
NTI-gymnasiet i Eskilstuna startade 2003 och har ett hundratal elever. Totalt finns det 13 NTI-gymnasier i Sverige.

Kontaktpersoner
Christine Kastner Johnson, utbildningsdirektör NTI-gymnasiet och IT-Gymnasiet, 0703-453207, christine.johnson@academedia.se
Björn Sölvhammar, rektor NTI-gymnasiet Eskilstuna, 0730-678617, bjorn.solvhammar@ntig.se

10 januari, 2014

Temadag: Alla hjärtans dag

Fredagen den 14 februari har vi en mycket spännande dag på skolan. Temat för dagen är självklart hjärtat men med ett litet annorlunda perspektiv. Vi har bjudit in människor med helt olika livsöden, erfarenheter med en vilja att förmedla, informera och lära oss kring detta. Vi utlovar inspiration inför vinterlovet!

16 december, 2013

Musikhjälpen

Torsdagen den 12/12 gjorde alla sitt bästa för att samla in pengar till Musikhjälpen 2013. Vi hade som mål att samla in minst 7500 kr. Det blev 8380 kr. Tack elever, personal och alla ni som lade en slant i våra bössor.

13 december, 2013

Studiebesök i Stockholm

Några av eleverna i ES11 var nyligen på studiebesök på Fotografiska muséet och på reklambyrån Sunny at Sea, där de guidades runt av Robert Pihl som är Art Director och byråns grundare.
bild 1 bild 2 bild 3 bild 2 bild 3 bild 4

21 november, 2013

Musikhjälpen

Den 12 december kommer NTI Gymnasiet i Eskilstuna att anordna en insamling för Musikhjälpens initiativ ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Se länk för mera information om hur just du kan hjälpa till.

mh2013_stod_mh

Elevgaranti

Alla elever som väljer att gå på NTI-gymnasiet garanteras att kunna fullfölja sin utbildning. Läs pressmeddelandet som skickades ut när garantin infördes.

Pressmeddelande

Rademachergatan 9