.
NTI Gymnasiet
20 augusti, 2014

Fler som gläds åt att vara tillsammans igen!

Ytterligare elever och lärare passar på att umgås utanför skolan innan allvaret drar igång riktigt.

19 augusti, 2014

Första skoldagen!

Tekniktvåorna är åter samlade och njuter av en tur på kanalen.

photo-1 photo

11 augusti, 2014

Välkommen till ett nytt läsår!

Nu är det dags igen och vi ser fram emot att träffa alla gamla och nya elever nästa vecka. Följande tider gäller:

Åk 1 måndagen den 18 aug kl 10.00

Åk 2 tisdagen den 19 aug kl 10.00

Åk 3 tisdagen den 19 aug kl 11.00

Samtliga upprop sker i sal 325. Det kommer att vara tydligt utmärkt för er som inte vet var den ligger.

Välkomna önskar rektor med personal!

5 maj, 2014

Gymnasiearbetsmässan 3 april

Den 3 april samlades alla i åk 3 och ställde ut sina gymnasiearbeten på våning 4.

Elever i åk 1 och 2 samt lärare och inbjudna vänner kunde gå runt och bli inspirerade av de olika elevarbetena. Den 11 april var det sedan dags för oppositioner av arbetena.

Bra jobbar alla 3:or!

Skolresa till Caen, Frankrike

Den 22 april åkte ett gäng elever till Caen för att besöka ett teknikgymnasium vars elever besökte NTI Malmö förra våren.

Det blev även en hel del utflykter under veckan tillsammans med de franska värdarna. Våra elever fick bo i fransk familj och göra lektionsbesök i flertalet olika ämnen.

En fantastisk resa på många sätt och vis!

28 april, 2014

Vårsol!

Skolans fotbollslag tränar i vårsolen.

20 mars, 2014

CeBIT

Här kommer några sköna bilder från världens största IT-mässa som några av oss besökte vecka 11. Se och njut!

3 sedan Bugatti_2 Fotboll Handkontroll Laser cut Parkeringshus På väg in Total solution SMILE_2Bugatti front

13 mars, 2014

Besök i Köpenhamn

Europahuset i Köpenhamn fick besök av våra härliga elever som läser kurserna Internationella relationer och Politik och hållbar utveckling. Köpenhamn bjöd dessutom på underbart väder, vilket inte gjorde upplevelsen sämre!

6 mars, 2014

Exkursion

Eleverna som läser kursen Politik och hållbar utveckling fick en guidad och blåsig tur i Västra hamnen. Ämnet? Hållbar statsutveckling!

19 februari, 2014

Hundar kan också mjaua!

Veckan efter lovet kommer skolans projekt ”Hundar kan också mjaua” att starta igång. Projektet leds av organisationen ”Ungdom mot rasism” och kommer att finnas med oss under 3 år framöver.

Genom projektet kommer elever och personal att tillsammans arbeta för att skapa en trygg skola för alla där rasism, kränkningar, diskriminering och trakasserier aktivt motarbetas.

Under v.9 inleder Ungdom mot rasism projektet med en Framtids-workshop där elever och personal deltar tillsammans.

Hundar

Barkgatan 6,