.
NTI Gymnasiet
20 mars, 2014

CeBIT

Här kommer några sköna bilder från världens största IT-mässa som några av oss besökte vecka 11. Se och njut!

3 sedan Bugatti_2 Fotboll Handkontroll Laser cut Parkeringshus På väg in Total solution SMILE_2Bugatti front

13 mars, 2014

Besök i Köpenhamn

Europahuset i Köpenhamn fick besök av våra härliga elever som läser kurserna Internationella relationer och Politik och hållbar utveckling. Köpenhamn bjöd dessutom på underbart väder, vilket inte gjorde upplevelsen sämre!

6 mars, 2014

Exkursion

Eleverna som läser kursen Politik och hållbar utveckling fick en guidad och blåsig tur i Västra hamnen. Ämnet? Hållbar statsutveckling!

19 februari, 2014

Hundar kan också mjaua!

Veckan efter lovet kommer skolans projekt ”Hundar kan också mjaua” att starta igång. Projektet leds av organisationen ”Ungdom mot rasism” och kommer att finnas med oss under 3 år framöver.

Genom projektet kommer elever och personal att tillsammans arbeta för att skapa en trygg skola för alla där rasism, kränkningar, diskriminering och trakasserier aktivt motarbetas.

Under v.9 inleder Ungdom mot rasism projektet med en Framtids-workshop där elever och personal deltar tillsammans.

Hundar

6 februari, 2014

Välkomna!

Annons LEET Metro

8 januari, 2014

Glöm inte öppet hus onsdagen den 12 februari kl. 17-19

19 december, 2013

Vi har valt att skänka en gåva till UNICEF

NTI-Gymnasiet i Malmö har istället för julklapp, valt att skänka tre ”school-in-a-box” som ger 120 barn grundläggande undervisning.

Vi önskar er alla en God Jul!

Vi har skänkt en gåva till UNICEF

13 december, 2013

Språkeleverna bjöd på julstämning under NTI-dagen

Den 12 december firades NTI-dagen med en insamling till Musikhjälpen samt ett språkarrangemang i elevcaféet. Spansk- fransk och japanskeleverna hade en liten utställning kring julen och bjöd på sång och mat.
Stort tack till alla inblandade!
Samlad Bild 2.0

Musikhjälpen

Elever och personal samlade under gårdagen in 922 kronor som idag överlämnas till Musikhjälpen.

Eleverna på NTI-Gymnasiet i Göteborg lämnar över samtliga NTI-gymnasiers insamlade medel.

Musikhjälpen_använda

6 november, 2013

NTI Malmös elevambassadörer

Elevambassadörerna tillsammans för en gemensam lunch inför deras uppdrag att representera skolan på Malmös TO:DO mässa.

Elevambassadör

Barkgatan 6,