.
NTI Gymnasiet
23 juni, 2016

Skolinspektion 2016

”Vi har ett mycket gott intryck av er skola, sedan vår senaste granskning av matematikundervisningen har vi lyft många goda exempel från NTI-gymnasiet Sundsvall” Skolinspektionen 2016

I maj granskades NTI-gymnasiet Sundsvall av skolinspektionen. Skolinspektionen granskade verksamheten utifrån:

Det framkom inga brister i verksamheten. Rapporten finns att läsa här.

skolinspektion2016

Doll Factory av Anna Strandberg

En fantastisk slutproduktion i konsten att animera av vår tredjeårselev Anna Strandberg.

21 juni, 2016

Glad sommar!

IMG_1622

Glad sommar vill vi önska er alla! Stort tack för i år, det har varit ett fantastiskt roligt år med många fina minnen.

Välkomna åter den 23 augusti när vi startar höstterminen.

Ska du plugga i höst och vill läsa hos oss? Kontakta då vår rektor Jon Ellrose (jon.ellrose@svall.ntig.se) och antagningsenheten på Sundsvalls kommun, Britt-Inger Östman (060-19 14 41 brittinger.ostman@sundsvall.se)

10 juni, 2016

Student 2016!

Fredagen den 10 juni släppte vi ut 64 studenter till nya äventyr! Tre rätters lunch, tre studenttal och tre år senare står de redo för andra utmaningar. Det regnade ordentligt men det var det ingen som märkte av i glädjeyran. Tack för den här tiden och LYCKA TILL i framtiden!

13 april, 2016

Gymnasiemässa

Tack alla ni som besökte oss på gymnasiemässan i Hellbergshallen, Skönsberg. Det var ett otroligt stort intresse för skolan och våra utbildningar.

Första chansen att besöka oss i höst blir i oktober. Håll utkik här på hemsidan för datum och tider!

mässa

1 april, 2016

VIP-kväll

28/4 2016 kl. 18:00-20:00

Kyrkogatan 21

Har du sökt någon av våra utbildningar till hösten?

Då är du varmt välkommen till NTI-gymnasiet Sundsvalls populära VIP-kväll. För sjätte året i rad bjuder vi in våra blivande elever till en kväll på skolan! Vi bjuder på mat och du får chansen att träffa dina framtida klasskamrater, blivande lärare och mentorer.

Det här är en kväll att trivas och att se lite av vad skolan kommer att erbjuda de närmaste tre åren. Ta gärna med en kompis om du vill!

Anmäl dig senast 25 april och kom ihåg att ange eventuell specialkost. Anmäl dig till ida.svensson@ntig.se eller på telefon 060645410

nti_vip

17 mars, 2016

vernissage

I samarbete med Unga magasinet och NTI-gymnasiets Estetprogram presenterar vi utställningen:

MISSTAG

-Om vi bygger en utställning som handlar om misstag så gör det ju ingenting om vi gör några misstag

-Misstaget att älska fel person, eller aldrig hinna tala om för en annan människa vad den betyder för en

-Misstaget att kasta bort sitt liv på saker som egentligen inte är viktiga.

-Eller de små misstagen som vi skrattar åt, som att ta på sig skorna på fel fot.

-Viktigast är kanske ändå…

-Att acceptera att alla gör misstag.

-Och att förlåta….

Utställningen hänger uppe till och med skärtorsdag, passa gärna på att kika in!

1 mars, 2016

22 mars – öppet hus

header_vernissage_15

Workshops den 22 mars 2016 kl. 18-20

Kom och testa, robotprogrammering, studiofotografering, redigering i photoshop och en hel del annat. Passa också på att ställa alla frågor inför gymnasievalet.

Vår stora fotoutmaning #ntifotoutmaningmars har också tema SKOLA just den 22 mars. Kom och testa vår studio eller varför inte instagramma från din blivande skola!

Ta gärna med en kompis eller förälder om du vill!

Välkommen!

#ntifotoutmaningmars

fotoutmaning

Vill du vinna biobiljetter eller få din bild utsedd till ”Årets bild” på NTI-gymnasiet Sundsvall? Då ska du delta i vår fotoutmaning på Instagram som drar i gång 1 mars! ‪#‎ntifotoutmaningmars‬

18 januari, 2016

Öppet hus tisdag 19/1

ambassadörer

Välkomna imorgon!

Öppet hus kl. 18-20, gemensam information kl. 18.15 och 19.15 och möjlighet att träffa elever, personal och se våra lokaler!

Kyrkogatan 21

852 32, Sundsvall