NTI Gymnasiet

VĂ€lkomna!

23 juni, 2016

Skolinspektion 2016

”Vi har ett mycket gott intryck av er skola, sedan vĂ„r senaste granskning av matematikundervisningen har vi lyft mĂ„nga goda exempel frĂ„n NTI-gymnasiet Sundsvall” Skolinspektionen 2016

I maj granskades NTI-gymnasiet Sundsvall av skolinspektionen. Skolinspektionen granskade verksamheten utifrÄn:

Det framkom inga brister i verksamheten. Rapporten finns att lÀsa hÀr.

skolinspektion2016

Doll Factory av Anna Strandberg

En fantastisk slutproduktion i konsten att animera av vÄr tredjeÄrselev Anna Strandberg.

21 juni, 2016

Glad sommar!

IMG_1622

Glad sommar vill vi önska er alla! Stort tack för i Är, det har varit ett fantastiskt roligt Är med mÄnga fina minnen.

VÀlkomna Äter den 23 augusti nÀr vi startar höstterminen.

Ska du plugga i höst och vill lĂ€sa hos oss? Kontakta dĂ„ vĂ„r rektor Jon Ellrose (jon.ellrose@svall.ntig.se) och antagningsenheten pĂ„ Sundsvalls kommun, Britt-Inger Östman (060-19 14 41 brittinger.ostman@sundsvall.se)

10 juni, 2016

Student 2016!

Fredagen den 10 juni slÀppte vi ut 64 studenter till nya Àventyr! Tre rÀtters lunch, tre studenttal och tre Är senare stÄr de redo för andra utmaningar. Det regnade ordentligt men det var det ingen som mÀrkte av i glÀdjeyran. Tack för den hÀr tiden och LYCKA TILL i framtiden!

13 april, 2016

GymnasiemÀssa

Tack alla ni som besökte oss pÄ gymnasiemÀssan i Hellbergshallen, Skönsberg. Det var ett otroligt stort intresse för skolan och vÄra utbildningar.

Första chansen att besöka oss i höst blir i oktober. HÄll utkik hÀr pÄ hemsidan för datum och tider!

mÀssa

1 april, 2016

VIP-kvÀll

28/4 2016 kl. 18:00-20:00

Kyrkogatan 21

Har du sökt nÄgon av vÄra utbildningar till hösten?

DÄ Àr du varmt vÀlkommen till NTI-gymnasiet Sundsvalls populÀra VIP-kvÀll. För sjÀtte Äret i rad bjuder vi in vÄra blivande elever till en kvÀll pÄ skolan! Vi bjuder pÄ mat och du fÄr chansen att trÀffa dina framtida klasskamrater, blivande lÀrare och mentorer.

Det hÀr Àr en kvÀll att trivas och att se lite av vad skolan kommer att erbjuda de nÀrmaste tre Ären. Ta gÀrna med en kompis om du vill!

AnmÀl dig senast 25 april och kom ihÄg att ange eventuell specialkost. AnmÀl dig till ida.svensson@ntig.se eller pÄ telefon 060645410

nti_vip

17 mars, 2016

vernissage

I samarbete med Unga magasinet och NTI-gymnasiets Estetprogram presenterar vi utstÀllningen:

MISSTAG

-Om vi bygger en utstÀllning som handlar om misstag sÄ gör det ju ingenting om vi gör nÄgra misstag

-Misstaget att Àlska fel person, eller aldrig hinna tala om för en annan mÀnniska vad den betyder för en

-Misstaget att kasta bort sitt liv pÄ saker som egentligen inte Àr viktiga.

-Eller de smÄ misstagen som vi skrattar Ät, som att ta pÄ sig skorna pÄ fel fot.

-Viktigast Ă€r kanske Ă€ndÄ

-Att acceptera att alla gör misstag.

-Och att förlĂ„ta
.

UtstÀllningen hÀnger uppe till och med skÀrtorsdag, passa gÀrna pÄ att kika in!

1 mars, 2016

22 mars – öppet hus

header_vernissage_15

Workshops den 22 mars 2016 kl. 18-20

Kom och testa, robotprogrammering, studiofotografering, redigering i photoshop och en hel del annat. Passa ocksÄ pÄ att stÀlla alla frÄgor inför gymnasievalet.

VÄr stora fotoutmaning #ntifotoutmaningmars har ocksÄ tema SKOLA just den 22 mars. Kom och testa vÄr studio eller varför inte instagramma frÄn din blivande skola!

Ta gÀrna med en kompis eller förÀlder om du vill!

VĂ€lkommen!

#ntifotoutmaningmars

fotoutmaning

Vill du vinna biobiljetter eller fĂ„ din bild utsedd till ”Årets bild” pĂ„ NTI-gymnasiet Sundsvall? DĂ„ ska du delta i vĂ„r fotoutmaning pĂ„ Instagram som drar i gĂ„ng 1 mars! â€Ș#‎ntifotoutmaningmars‬