Tekniskt
fjärde år

Tekniskt fjärde år

TE4 kan göra dig till en gymnasieingenjör inom mjukvaruutveckling. NTI erbjuder som första skola i Lund en gymnasieingenjörsutbildning på uppdrag av Skolverket. Efter 3 år på TE-programmet har man möjlighet att söka TE4 – Mjukvarudesign – programmering. Programmet erbjuder fördjupning inom mjukvaruutveckling med fokus på att snabbt komma ut i arbete. Via våra samarbetspartners sker en stor del av utbildningen som APL där du får en nära kontakt med det framtida arbetslivet.

Nyfiken? Intresserad? Kontakta progamansvarige Jonas Nilsson på mejl: jonas.nilsson@lund.ntig.se

Öppet Hus / Info-träff

Sker tisdagen den 8:e maj kl 17.00-18.00 i TE4-lokalerna, Sankt Lars park i Lund.

Ansökan

När du vill söka till det fjärde året gör du det genom att ansöka här på skanegy.se. Detta gör du  under perioden 25 april till och med 15 maj 2018. Om du redan går på teknikprogrammet vänder du dig till din studie- och yrkesvägledare för att få inloggningsuppgifter. Du som har avslutat dina studier och vill söka till det fjärde året får inloggningsuppgifter genom att skicka en förfrågan till antagning@skanegy.se. Det går även att ansöka genom att skicka in en ansökningsblankett till det gymnasieantagningskansli som du tillhör (se kontaktuppgifter här). Ladda ner ansökningsblankett.

Tillsammans med din ansökan ska även ditt gymnasieexamensbevis bifogas. Om du ännu inte avslutat din gymnasieutbildning ska du skicka in ditt gymnasieexamenbevis senast den 17 juni till det antagningskansli du tillhör.

Programplan

* Mjukvarudesign
* Datalogi (Programmering3)
* Programmering 2
* Webbserverprogrammering 2
* Datalagring
* Tillämpad programmering
* Gymnasieingenjören i praktiken
* Examensarbete