Malmö

Vill du bli bäst på Teknik och IT är NTI Gymnasiet skolan för dig. Söker du dessutom en skola med bra stämning och kunniga lärare som ger dig möjlighet att utvecklas och lära för livet, så har du hittat helt rätt! NTI Malmö är ett gymnasium som ger dig kunskaperna, färdigheterna och verktygen för att utveckla din fulla potential. Våra engagerade lärarens här för att stötta och motivera dig till att nå den behörighet du behöver, så du kommer vidare till ditt nästa steg. NTI Gymnasiet har funnits i centrala Malmö sedan 2002 och är specialiserat på IT, webbteknik och programmering. Hos oss kan välja mellan ett högskoleförberedande och ett yrkesförberedande program.

NTI Malmö är en skola för dig som har höga förväntningar på din skola och dig själv. Vi strävar efter att ge våra elever en utmanande, relevant och spännande undervisning. Skolan drivs av värme, ärlighet, mänsklighet och professionalism vilket leder till en kunskapsutveckling och kvalitet. Man känner sig hemma redan från första gången man sätter sin fot här, vi kallar det för NTI-andan.

Hos oss kan du även engagera dig som elevambassadör eller i vårt elevråd, jobba med våra LAN eller andra aktiviteter och på så sätt skapa dig meriter för framtiden. Gymnasietiden är ett stort steg i livet och det är viktigt att du känner att du hamnar rätt. För att få en ordentlig bild av vilka vi är och vad vi gör, är du välkommen att träffa oss under ett av våra öppna hus eller bli elev för en dag.

Nyhet – Malmös första gymnasium med e-sportsprofil!

E-sport – professionellt spelande – är lika stort i världen som fotboll, hockey, handboll och basket. Hos oss får du både fördjupa dig inom en E-sport med skickliga speltränare och lära dig om branschen i sin helhet med vilka yrken och företagsmöjligheter som finns. Stort fokus läggs på hälsa, livsstil och genusfrågor.

Du kan välja E-sport på alla våra program. Utbildningen sker inom ramen för Idrott och Hälsa – specialisering 1 och 2. I samarbete med Dreamhack erbjuder vi Malmös första gymnasieutbildning med E-sport.

Välkommen till NTI Gymnasiet!