Om skolan

Vill du bli bäst på Teknik och IT är NTI Gymnasiet skolan för dig. Söker du dessutom en skola med bra stämning och kunniga lärare som ger dig möjlighet att utvecklas och lära för livet, så har du hittat helt rätt! NTI Malmö är ett gymnasium som ger dig kunskaperna, färdigheterna och verktygen för att utveckla din fulla potential. Våra engagerade lärare är här för att stötta och motivera dig till att nå den behörighet du behöver, så du kommer vidare till ditt nästa steg. NTI Gymnasiet har funnits i centrala Malmö sedan 2002 och är specialiserat på IT, webbteknik och programmering. Hos oss kan välja mellan ett högskoleförberedande och ett yrkesförberedande program.

NTI Malmö är en skola för dig som har höga förväntningar på din skola och dig själva. Vi strävar efter att ge våra elever en utmanande, relevant och spännande undervisning. Skolan drivs av värme, ärlighet, mänsklighet och professionalism vilket leder till en kunskapsutveckling och kvalitet. Man känner sig hemma redan från första gången man sätter sin fot här, vi kallar det för NTI-andan.

Hos oss kan du engagera dig som elevambassadör eller i vårt elevråd, jobba med våra LAN eller andra aktiviteter och på så sätt skapa dig meriter för framtiden. Gymnasietiden är ett stort steg i livet och det är viktigt att du känner att du hamnar rätt. För att få en ordentlig bild av vilka vi är och vad vi gör, är du välkommen att träffa oss under ett av våra öppna hus eller bli elev för en dag.

Välkommen!