SYV

Förhoppningsvis hittar du som SYV matnyttig information här som underlättar din vägledning och information till de elever som är intresserade av NTI Mediegymnasiet i Göteborg.

Varför NTI?

Vi är en liten skola med ca 300 elever som alla läser en medieutbildning, antingen på Samhällsprogrammet eller på Estetiska programmet. Vi har ett nära samarbete med näringslivet, museer och organisationer och vi abetar ofta ämnesövergripande och i projektform. Våra program är studieförberedande och ger en god grund för att studera vidare på högskola och universitet.

Eleven söker till oss genom hemkommunens antagningsenhet.

Studievägskoder

ESEST – Estetiska programmet inriktning estetik och media.

SAMED – Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning medier, information och kommunikaion.

SABET – Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteendevetenskap.

Öppet hus och besök

Vi har flera Öppet Hus-tider under höst- och vårterminen som du kan rekommendera till intresserade elever. Det går även bra att boka in ett personligt besök under dagtid. Ta med dig dina elever och/eller SYV-kollegor och besök vår skola. Om du har någon elev som vill vara med under lektionstid går även det bra. Välkomna!