Samarbets- partners

NTI Gymnasiet i Sollentuna jobbar aktivt med att erbjuda attraktiva APL-platser (Arbetsplatsförlagd lärande) på relevanta IT-företag. Därför är vi otroligt stolta att kunna säga att vi har dessa företag som samarbetspartners. Det syns inte bara på de APL-platser vi kan erbjuda utan även i undervisningen genom att representanter från företagen kommer och föreläser om just deras expertområde.

 

Categori Data AB är företaget med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom säkerhetsbranschen och vi arbetar med ständiga förbättringar på vårt arbeta inom företaget. Vi finns i Sundbyberg och verkar främst i Stockholmsområdet, Mälardalen och övriga världen. Vi erbjuder Teknisk dokumentation och service dygnet runt och vi finns alltid där när kunden behöver oss.

 

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultbolag inom IT som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor.

 

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter.

 

IT service i Stockholm och övriga landet – Vi utför installation, systemanpassningar, utbildning och service. Morex erbjuder support och drifttjänster av företagets system och backuplösningar.

 

Vi på Optocare utför installationer inom tele och data med särskild kompetens inom fiberoptiska nät. Vi verkar i första hand i storstockholmsområdet men kan även, genom samarbetspartners på flertalet orter i Sverige, erbjuda tjänster inom affärsområdet i stora delar av landet. Vår affärsidé är att kunna erbjuda ett helhetsåtagande till hög kvalité och till ett konkurrenskraftigt pris med allt från installation, projektering, arbetsledning, till registrering och dokumentation i AutoCad.

 

Dina datorproffs i Upplands Väsby – Vi har hjälpt privatpersoner och företag med datorer och IT sedan 1997