Vetenskapsgymnasiet
Solna

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Skolan fokuserar på ett vetenskapligt arbetssätt där våra kompetenta och kunniga lärare samarbetar med externa aktörer inom akademin och branschen. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla dina ämneskunskaper samtidigt som du får ta del av de senaste rönen inom naturvetenskapliga forskning.

Nu startar vi en skola i Solna för att möta behovet av relevanta och moderna utbildningar inom teknik och naturvetenskap. Tillsammans med dig och med NTI Gymnasiets samlade erfarenhet från hela Sverige, vill vi skapa Solnas nya gymnasium.

Under dina tre år hos oss kommer vi att utmana och stötta dig att uppnå dina mål, både hos oss men också under dina fortsatta studier på högskola. Båda våra program är studieförberedande, och du får möjlighet att läsa kurser inom båda skolans program.

Vill du ha en framtidssäkrad utbildning? Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet i Solna.