Om skolan

NTI startar nu sin femtonde skola – NTI Vetenskapsgymnasiet Solna. NTI Gymnasiet präglas av moderna utbildningar inom teknik och naturvetenskap, och nu tar vi all vår erfarenhet och kunskap till Gävle.

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus, och med våra kompetenta och kunniga lärare har vi siktet inställt på mycket höga resultat.

Du ska gå tre år på gymnasiet och vi vill att du ska bli inspirerad till att lyckas med dina studier. Då står du rustad inför framtiden för vidare studier och arbete. Gymnasiet ska både ge dig lust att lära och motivation att fortsätta ditt lärande i framtiden.