.
NTI Gymnasiet
Meny

Om NTI Handelsgymnasiet

Varför ska du gå hos oss?

Vårt mål är att förbereda dig på livet efter gymnasiet. För att göra detta erbjuder vi uppdaterade utbildningar inom handel och ekonomi som ger dig möjligheter att få ett bra jobb efter gymnasiet eller plugga vidare.

Vad gör man i skolan?

Vi jobbar i nära samarbete med näringslivet och har ofta gästföreläsare och gör många studiebesök. Under din gymnasietid gör du även praktik då du får lär dig mer om handelsbranschen och företagsvärlden. Du skapar även viktiga kontakter. Detta har du stor nytta av när du ska söka ett jobb.
Läs mer här

Business School-högskolebehörighet på Handelsprogrammet

Om du läser vår fördjupning Business School kan du få behörighet till att läsa t ex ekonomi på universitet och högskola.

Lokalerna och läget?

Vi finns på Upplandsgatan 49, precis vid Odenplan i nya och fräscha lokaler. Du har din idrottsundervisning på ett gym på andra sidan kvarteret som heter Nordic Wellnes. Som en extra bonus får du ett gymkort som du kan använda även utanför skoltid!

Starta och driv ett eget företag på gymnasiet

Under din tid hos oss får du starta upp, driva och avveckla ditt eget företag inom Ung Företagsamhet, UF. På det sättet får du använda det du lär dig i skolan på ett praktiskt sätt.
Läs mer här

Egen dator

Hos oss får du låna en bärbar dator under gymnasietiden så att du klarar skolarbetet. I hela skolan finns trådlöst nätverk så att du kan sitta och jobba med skolarbete var som helst.

Frukost och lunch

Skolan bjuder på frukost varje dag i elevcaféet. Lunch äter du på någon av de 15 restauranger vi har avtal med.

Lärarna

90% av våra lärare är behöriga. De har en bred erfarenhet från handelsbranschen och företagande, med alltifrån försäljning till att äga och driva egna företag.

Vad kan man göra efter skolan?

När du har läst hos oss är du väl förberedd på att börja arbeta direkt efter gymnasiet. Vill du fortsätta plugga på universitet, högskola eller yrkeshögskola kan du göra det. Läs mer om våra fördjupningar för att se möjligheterna för din framtid!
Läs mer här

Kom och besök oss

Du är välkommen till skolan för ett personligt besök. Kontakta John Feldhoffer via john.feldhoffer@ntig.se eller 0709 10 34 24.

Sök till oss

Ange följande koder på gymnasieantagningen för att söka till oss.

Handelsprogrammet: HAHAN-NTH

Ekonomiprogrammet: EKEKO-NTH

 

Dela detta inlägget:
Öppet hus

26 april 17–19

Kontakt

Upplandsgatan 49

113 28, Stockholm

Tel: 08 457 33 40

info.hp@sthlm.ntig.se

Schoolsoft

Logga in på Schoolsoft
här

.