Umeå

NTI-gymnasiet i Umeå är ett säkert val för elever intresserade av en framtid inom utvecklingsbranscherna Teknik, IT, Media & Handel. It och teknik genomsyrar alla våra utbildningar. Oavsett framtida yrkesval kommer människor med goda it-kunskaper ha en bättre möjlighet att snabbare anpassa sig i en föränderlig värld. Vårt mål är att vara bäst på orten! Att vara bäst innebär en ständig anpassning till vår omgivning, att vi ständigt utvecklar nya arbetsmetoder,  att vi följer upp vårt arbete, att vi är ödmjuka, visar respekt och har ett tydligt ledarskap och pedagogik som främjar elevernas lärande. Vi har höga förväntningar på våra elever och oss själva. Att vara bäst betyder också att vi ska ha ett levande och dynamiskt samarbete med våra branschpartner i Umeå och regionen och verka för en bättre framtid idag och imorgon.

Vi är oerhört stolta över att våra elever ger oss den högsta rekommendationsgraden vad gäller trivsel, lärmiljö och undervisning och vi jobbar målmedvetet för att värna vår kultur och värdegrund. NTI-gymnasiet i Umeå firar 10 år 2018 och vi ser fram emot att hälsa fler välkomna att fira våra framgångar!

Visste ni att vi är den enda skolan i Umeå som erbjuder det fjärde tekniska året inom mjukvarudesign och infrastruktur. Utbildningen är specialdesignad för dig som läst på teknikprogrammet sedan tidigare och som vill vässa kunskaperna inom hela utvecklingskedjan från design till programmering, testning och produktionssättning. Dessutom gör du du hela 40% av utbildningen på ett it-företag i stan! Läs mer om utbildningen under fliken T4.

NTI Gymnasiet ger den bästa utbildningen för elever som vill förändra framtiden

(NTI-gymnasiets vision)