Om skolan

NTI Gymnasiet Umeå är skolan för dig som vill vara med och förändra framtiden. Är du intresserad av IT, teknik, design (media) och (e)handel har du hamnat rätt. Oavsett framtida yrke behöver du vässa dina IT-skills – här får du möjlighet att träna dig inför det som komma skall – och utvecklas både socialt och kunskapsmässigt!

Här får du en utbildning som samhället efterfrågar.  Du har engagerade lärare, egen dator, restauranglunch och likasinnade kompisar. Vi strävar efter att arbeta med den senaste utrustningen, både vad gäller program- och hårdvara. Det första du ser när du kliver in i vår skola är vår fina lärmiljö. Vårt öppna bibliotek som finns centralt placerat ger en rofylld studieplats och i Hades, elevernas gemensamma utrymme ordnar Rebecka frukost åt alla elever (jo, det är gratis).

Att vi har engagerade medarbetare och har lokaler i hjärtat av Umeå bidrar till att eleverna ger oss den högsta rekommendationsgraden. Sedan 2008 har eleverna gett oss bland de högsta betygen när det gäller vårt värdegrundsarbete. Här respekterar vi varandra och visar hänsyn – både i ord och handling.

Besök oss för att bilda din egen uppfattning!