Får jag vara med och påverka utbildningen?

Javisst! Vi ser elevinflytande som en självklarhet. Ökat inflytande ökar motivation och ansvarstagande hos dig som är elev. Ett bra klimat som ska utvecklas och bli bättre.

Får jag något stöd i undervisningen?

Du har en mentor på skolan, som stödjer dig för att du ska prestera så bra som möjligt. Dessutom erbjuder vi alla elever ett utökat lärarstöd. Alla elever som behöver extrahjälp erbjuds detta. Det är viktigt för oss att du får en så bra utbildning som möjligt.

Får jag busskort?

Skolan ligger i hjärtat av Umeå så det är enkelt att ta sig hit med buss och tåg. Bor du längre än 6 km från skolan får du givetvis ett busskort.

Var serveras lunch?

Vi erbjuder alla elever lunch på två av stans restauranger: O’Learys och The Greek Grill.

Får man låna en dator?

Hos oss är det lika självklart att du har med din dator till lektionen som att du har med papper och penna. Under din tid hos oss lånar du en bärbar dator. Hela skolan har trädlöst nätverk så att du ska kunna sköta ditt skolarbete med internet som arbetsplats.