Vetenskapsgymnasiet
Stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus, och med våra kompetenta och kunniga lärare har vi siktet inställt på mycket höga resultat.

Du ska gå tre år på gymnasiet och vi vill att du ska bli inspirerad till att lyckas med dina studier. Då står du rustad inför framtiden för vidare studier och arbete. Gymnasiet ska både ge dig lust att lära och motivation att fortsätta ditt lärande i framtiden.

Båda våra program är studieförberedande, och du ges möjlighet att läsa kurser inom båda skolans program. Du har också möjlighet att söka till studier i år 2 på någon av våra samarbetsskolor i Bryssel, Paris och Madrid.

Nya lokaler!

Under sommaren 2018 går flyttlasset till Fridhemsplan och Sysslomansgatan 18. Vi kommer under sommaren att finputsa på klassrum och gemensamma ytor så att de är i perfekt skick när nästa läsår börjar i augusti. Är du redan nu sugen på att se hur det ser ut är du välkommen på  öppet hus torsdag den 3 maj kl. 17.00-19.00!