Vetenskapsgymnasiet
Stockholm

NTI startar nu en tredje enhet i centrala Stockholm. Med denna kommer vi att komplettera våra tidigare program med det Naturvetenskapliga programmet utöver Teknikprogrammet som också kommer att erbjudas på skolan.

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus, och med våra kompetenta och kunniga lärare har vi siktet inställt på mycket höga resultat.

Du ska gå tre år på gymnasiet och vi vill att du ska bli inspirerad till att lyckas med dina studier. Då står du rustad inför framtiden för vidare studier och
arbete. Gymnasiet ska både ge dig lust att lära och motivation att fortsätta ditt lärande i framtiden.

Båda våra program är studieförberedande, och du ges möjlighet att läsa kurser inom båda skolans program. Du har också möjlighet att söka till studier i år 2 på någon av våra samarbetsskolor i Bryssel, Paris och Madrid.

Lokalerna för den nya skolan ligger på Upplandsgatan 49 i centrala Stockholm. Som elev på NTI Vetenskapsgymnasiet får du både gymkort och matkort.