NTI HELIX

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix!

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix och är en del av NTI Gymnasiets 28 gymnasieskolor runt om i landet. Vi har en lång historia som gymnasium i Borlänge, Helixgymnasiet grundades 2005. Vi kommer att fortsätta att driva vår skola precis som vanligt, med samma program och upplägg. Vi erbjuder de högskoleförberedande programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet samt det yrkesförberedande IT-programmet (el- och energiprogrammet). Det går ungefär 260 elever på skolan.

LÄGET


NTI Helix finns mitt i centrala Borlänge på Jussi Björlings torg 1. Varmt välkommen!

E-SPORT


Kombinera teori, strategi, fysisk träning och aktivt spelande i skolans E-sportslag. Spelandet sker med en kvalificerad tränare på skolan efter skoltid.

STABILITET


Helix grundades 2005, och grunden till NTI lades för över 50 år sedan. Med 29 skolor över hela Sverige har vi en lång och bred erfarenhet av undervisning inom tech och science.

ÖPPET HUS

Våra program

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Jussi Björlings väg 1.

Öppet hus på NTI Helix

Tisdag 28 januari kl. 16-19.
Onsdag 22 april kl. 16-19.


Nyheter

2020-01-16

Vad är ett Makerspace?

Makerspaces härstammar ur den så kallade Makerrörelsen och är i grund och botten en high tech verkstad. Det är ett...

Läs mer

2020-01-09

HELIXGYMNASIET I BORLÄNGE BYTER NAMN TILL NTI HELIX

Helixgymnasiet i Borlänge blir en del av NTI Gymnasiet och byter namn till NTI Helix. Helixgymnasiet kommer efter samgåendet att...

Läs mer

2020-01-09

NTI Gymnasiet samarbetar med Techbuddy

NTI Gymnasiet samarbetar med Techbuddy, som jobbar med smidiga lösningar inom IT-support. Många av NTI:s elever på IT-programmet extrajobbar hos...

Läs mer
Se alla nyheter