NTI HELIX

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix!

Vid NTI Helix finns gymnasieutbildningen för dig som är intresserad av IT, tech och design. Hos oss står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Vi bytte nyligen namn från Helixgymnasiet till NTI Helix. Med kompetenta och engagerade lärare får du en gedigen utbildning som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi har makerspace, 3D Print Farm, VR-, A-R och workshopspace, fotostudio och bibliotek.

Vi är en modern skola för dig med höga ambitioner, ett starkt driv att lära dig mer och med målet att studera vidare på högskola, universitet eller yrkeshögskola.

LÄGET


Skolan ligger centralt i Borlänge centrum med närhet till kommunikation både lokalt och från angränsande kommuner.

GEMENSKAP


Våra engagerade elever driver klubbar och råd. Vi anordnar LAN och andra events som bidrar till skolans unika stämning.

ESPORT OCH IDROTTSPROFIL


Esportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från esportsträning till gruppledarskap och taktik. Vi har även idrottsprofil på samtliga program.

Intresseanmälan

Våra program

Öppet hus

På grund av Covid-19 kan vi inte bjuda in till vår skola. Därför har vi istället samlat nyttig information på vårt digitala öppna hus. Klicka nedan för att komma dit!


Nyheter

2020-07-02

Välkommen till NTI Helix!

Efter en välbehövlig vila och återhämtning är nu sommarlovet snart slut och skolan startar med full kraft.  Vi ser fram...

Läs mer

2020-06-16

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar till våra utbildningar. Utbildningar...

Läs mer

2020-05-07

Cruisin’ med NTI HELIX

NTI HELIX i borlänge rullar nu i dalarna!

Läs mer
Se alla nyheter