Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI HELIX

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix!

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix och är en del av NTI Gymnasiets 28 gymnasieskolor runt om i landet. Vi har en lång historia som gymnasium i Borlänge, Helixgymnasiet grundades 2005. Vi kommer att fortsätta att driva vår skola precis som vanligt, med samma program och upplägg. Vi erbjuder de högskoleförberedande programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet samt det yrkesförberedande IT-programmet (el- och energiprogrammet). Det går ungefär 260 elever på skolan.

LÄGET


NTI Helix finns mitt i centrala Borlänge på Jussi Björlings torg 1. Varmt välkommen!

E-SPORT


Kombinera teori, strategi, fysisk träning och aktivt spelande i skolans E-sportslag. Spelandet sker med en kvalificerad tränare på skolan efter skoltid.

STABILITET


Helix grundades 2005, och grunden till NTI lades för över 50 år sedan. Med 29 skolor över hela Sverige har vi en lång och bred erfarenhet av undervisning inom tech och science.

ÖPPET HUS

Våra program

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Jussi Björlings torg 1.

Öppet hus på NTI Helix

Onsdag 22 april kl. 16-19.


Nyheter

2020-03-23

Fjärr- och distansundervisning på NTI Gymnasiet

Den 18 mars gick NTI Gymnasiets tillfälligt över till fjärr- distansundervisning på alla våra skolor. Beslutet kom efter regeringens rekommendation...

Läs mer

2020-03-18

Fjärrstudier för elever vid NTI Helix

Eftersom det från och med 18/3 kommer att bedrivas fjärrstudier för elever vid NTI Helix gäller följande:   1. Fungerar...

Läs mer

2020-02-05

Nedbrytbar plast – NTI-elev skapar innovationer

Enkelt att använda och helt miljövänligt – det är målet för många företag. Alex Sundbäck, före detta elev på NTI...

Läs mer
Se alla nyheter