Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI HELIX

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix!

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix och är en del av NTI Gymnasiets som finns på fler än 20 platser runt om i landet. Vi har en lång historia som gymnasium i Borlänge, Helixgymnasiet grundades 2005. Vi kommer att fortsätta att driva vår skola precis som vanligt, med samma program och upplägg. Vi erbjuder de högskoleförberedande programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet samt det yrkesförberedande IT-programmet (el- och energiprogrammet). Det går ungefär 260 elever på skolan.

LÄGET


NTI Helix finns mitt i centrala Borlänge på Jussi Björlings torg 1. Varmt välkommen!

E-SPORT


Kombinera teori, strategi, fysisk träning och aktivt spelande i skolans E-sportslag. Spelandet sker med en kvalificerad tränare på skolan efter skoltid.

STABILITET


Helix grundades 2005, och grunden till NTI lades för över 50 år sedan. Med 29 skolor över hela Sverige har vi en lång och bred erfarenhet av undervisning inom tech och science.

Intresseanmälan

Våra program

Öppet hus

På grund av Covid-19 kan vi inte bjuda in till vår skola. Därför har vi istället samlat nyttig information på vårt digitala öppna hus. Klicka nedan för att komma dit!


Nyheter

2020-05-07

Cruisin’ med NTI HELIX

NTI HELIX i borlänge rullar nu i dalarna!!

Läs mer

2020-03-23

Fjärr- och distansundervisning på NTI Gymnasiet

Den 18 mars gick NTI Gymnasiets tillfälligt över till fjärr- distansundervisning på alla våra skolor. Beslutet kom efter regeringens rekommendation...

Läs mer

2020-03-18

Fjärrstudier för elever vid NTI Helix

Eftersom det från och med 18/3 kommer att bedrivas fjärrstudier för elever vid NTI Helix gäller följande:   1. Fungerar...

Läs mer
Se alla nyheter