Till alla elever på NTI Gymnasiet Borlänge

Hej!
Efter en välbehövlig vila och återhämtning är nu sommarlovet snart slut och skolan startar med full kraft. Vi ser fram emot ett nytt läsår med er fyllt av kunskap, engagemang, utveckling och gemenskap. Skolans lokaler har stått tomma under sommaren och vi ser fram emot att de åter fylls med liv och rörelse.

Läsårsstart för åk 1
Du är välkommen till skolan på upprop måndagen den 15 augusti klockan 9.00 på adressen Jussi Björlings torg 1, Borlänge. Det är nära från både bussar och tåg från resecentrum och även lokal busskommunikation i centrum. Sal för upprop kommer att anvisas vid skolans entré. Upprop är klassvis så du kommer träffa din mentor och nya klasskamrater i ett par timmar. Du kommer få med dig information och blanketter hem redan första dagen som du går igenom med dina förälder/vårdnadshavare. En del blanketter behövs signeras av förälder/ vårdnadshavare. Även tillfälliga busskort delas ut till de elever som är berättigade till busskort. Skoldagen/uppropsdagen avslutas kl. 11.00. Det är ingen lunch första skoldagen.

Läsårsstart för åk 2 och åk 3
Vi hälsar alla våra ungdomar varmt välkomna tillbaka till ett nytt spännande läsår och nya utmaningar! Samling/upprop måndagen den 15 augusti kl. 13.00 i anvisat klassrum (anslag anslås i entrén) tillsammans med respektive mentor. Skoldagen/uppropsdagen avslutas kl. 15.00.

Bra att ha med vid skolstart
Då vi har nya elevskåp på skolan som man sätter eget hänglås på så behöver ni köpa med er lås till ert tilldelade skåp.

Vi ser fram emot att få träffa er alla!

Anna-Lena Björklund