NTI Gymnasiet Eskilstuna

Vi vill bli Mälardalens bästa IT-skola!

Vårt mål är att bli Mälardalens bästa IT-skola och det finns fog för att påstå att vi redan nått dit! Till NTI Gymnasiet Eskilstuna söker sig nämligen ungdomar och lärare med ett brinnande intresse för IT. Här finns en utbildning och en arbetsplats som kombinerar nytta med nöje. Vi har ett brett programutbud, men IT-utveckling, entreprenörskap och omvärldsfokus är den gemensamma nämnaren i allt vi gör. Vi samarbetar därför med företag för att kunna skapa skarpa projekt. Det gör att utbildningen verkligen känns som ”på riktigt”!

LÄGET


Gymnasieskolan ligger i samma fastighet som Gallerian Eskilstuna, mitt i centrala stan. Fristadstorgets bussar finns alldeles runt hörnet.

VÅRA LOKALER


Våra lokaler är anpassade efter utbildningarna och har den senaste tekniken med bra datorer och projektorer i alla klassrum.

GEMENSKAP


Vi värnar om våra elever genom anpassad studiemiljö och elevhälsa. Gymnasieskolan samarbetar med Actic Eskilstuna City där eleverna tränar gratis två eftermiddagar i veckan. Hos oss får alla möjligheten att lyckas!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-05-29

Adrian startade sitt bolag under åren på NTI Gymnasiet

Adrian Andersson startade sitt företag MicroAA Labs vid sidan av gymnasiestudierna på NTI Gymnasiet i Sollentuna. Idag driver 19-åringen två...

Läs mer

2019-05-23

Slutspurt

Läsåret och därmed även kurserna går mot sitt slut och våra fantastiska elever och personal kämpar på för att allt...

Läs mer

2019-05-10

Stadsbiblioteket och NTI Gymnasiet samarbetar för ökad IT-kunskap

Representanter från NTI Gymnasiet Eskilstuna utbildar personalen från Stadsbiblioteket i Eskilstuna i IT-säkerhet. Syftet är att öka kunskapen om riskerna...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider.

2019

14 november 17:00-19:00

2020

21 januari 17:00-19:00

29 april 17:00-19:00