NTI Gymnasiet Eskilstuna

Vi vill bli Mälardalens bästa IT-skola!

Vårt mål är att bli Mälardalens bästa IT-skola och det finns fog för att påstå att vi redan nått dit! Till NTI Gymnasiet Eskilstuna söker sig nämligen ungdomar och lärare med ett brinnande intresse för IT. Här finns en utbildning och en arbetsplats som kombinerar nytta med nöje. Vi har ett brett programutbud, men IT-utveckling, entreprenörskap och omvärldsfokus är den gemensamma nämnaren i allt vi gör. Vi samarbetar därför med företag för att kunna skapa skarpa projekt. Det gör att utbildningen verkligen känns som ”på riktigt”!

LÄGET


Gymnasieskolan ligger i samma fastighet som Gallerian Eskilstuna, mitt i centrala stan. Fristadstorgets bussar finns alldeles runt hörnet.

VÅRA LOKALER


Våra lokaler är anpassade efter utbildningarna och har den senaste tekniken med bra datorer och projektorer i alla klassrum.

GEMENSKAP


Vi värnar om våra elever genom anpassad studiemiljö och elevhälsa. Gymnasieskolan samarbetar med Actic Eskilstuna City där eleverna tränar gratis två eftermiddagar i veckan. Hos oss får alla möjligheten att lyckas!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-04-16

Utomhussäsongen närmar sig!

Isarna smälter och vårsolen skiner. Denna vecka är det påsklov på skolan och vi hoppas att ni där hemma har...

Läs mer

2019-02-12

NTI Update #5 online!

NTI Update är vårt månadsmagasin för att inspirera och väcka nyfikenheten hos våra elever. I avsnittet går vi genom toppnyheterna...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider.

 

2019

Onsdag 24 april kl. 17:00 – 19:00 VIP-kväll

Torsdag 2 maj kl. 17:00 – 19:00