Läs om vår hantering av Covid-19.

Privat visning

Vi erbjuder privata visningar på skolan – en chans för dig som intresserad elev att få se skolan på riktigt och kunna ställa frågor direkt till oss.

Visningarna kommer hållas på:

Tisdag 20 april kl. 17-19 (totalt max 20 platser)
Onsdag 28 april kl. 17-19 (totalt max 20 platser)
Tisdag 4 maj kl. 17-19 (totalt max 20 platser)

Vi vill hålla visningarna så säkert som möjligt och visar därför runt fem besökare per grupp med olika starttider. För att så många intresserade som möjligt ska kunna delta på visningarna så kan vi bara ta emot elever tillsammans med maximalt två vårdnadshavare; tyvärr får syskon stanna hemma denna gång.

Vi kommer använda munskydd och tillhandahåller engångsmunskydd till besökarna vid behov.
Tveka inte att höra av dig om du har problem med anmälan, eller andra frågor inför besöket.

Du hittar oss på Rademachergatan 9, vid Gallerian i Eskilstuna.
Vi ser fram emot att träffas!

Anmälan
För att kunna erbjuda visningar är det viktigt att du anmäler dig i förväg så kontaktar vi dig med en bokningsbekräftelse. Vi kan tyvärr inte erbjuda visningar vid drop-in. Anmäl dig via knappen nedan!