Som en del av AcadeMedia följer vi Folkhälsomyndighetens och AcadeMedias riktlinjer gällande Covid-19. För mer information, klicka på knappen bredvid.

Skolstart 2020

Varmt välkomna till läsår 20/21 på NTI Gymnasiet! Liksom tidigare år så satsar vi på att detta ska bli det bästa året någonsin och vi längtar efter er, både nya och etablerade elever!

ÅK 1

Vi ser med värme fram emot att få ta emot er måndag 17 augusti kl. 8:30! Första dagen kommer innehålla en hel del information och avslutas med en gemensam aktivitet. Tisdag till onsdag åker vi iväg på kick-off med övernattning för att sedan avsluta veckan med ett uppstartsprojekt tillsammans med skolans övriga elever.

Det är viktigt att ni har med er de blanketter ni fått hem i brevlådan, ifyllda och klara, redan på måndagen. Har du inte fått något brev eller tappat bort blanketterna så hör du av dig till Bea på administrationen så hjälper hon dig. Bea nås på beatrice.osterberg@ntig.se alt. 016-10 81 40.

Schema uppstartsveckan åk 1

Måndag: 8:30 – ca 15:00

Tisdag: 9:30 – (övernattning Herrfallet)

Onsdag: (Herrfallet) – ca 16:00

Torsdag: 8:30 – 14:30

Fredag: 8:30 – 13:50

ÅK 2 & 3

Efter ett härligt varmt sommarlov får vi äntligen se er igen på tisdag 18 augusti kl. 8:30! Från första dagen kommer ni få arbeta med ett NTI-projekt kopplat till era program, så se till att ha datorn med er redan från start. Nytt för i år är att ni inte behöver ha med er några egna hänglås – skåpen hanteras nu helt av skolan, så du får en nyckel av oss första dagen.

Inför skolstarten så är det viktigt att du har koll på din inloggning till SchoolSoft (glöm inte att byta lösenord inför skolstarten) och ditt matkort med tillhörande pinkod. Om du behöver hjälp med detta så finns Bea tillgänglig fram till kl. 11.30 på tisdagen och så får du såklart även höra av dig via mail eller telefon innan dess om du hellre vill.

Schema uppstartsveckan åk 2 & 3

Måndag: Lektionsfria

Tisdag: 8:30 – ca 15:30

Onsdag: 8:30 – 15:00

Torsdag: 8:30 – 14:30

Fredag: 8:30 – 13:50

Vårdnadshavarträff där vi välkomnar samtliga skolans vårdnadshavare hålls torsdag 27:e augusti kl. 17:30.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Vi ses i höst!

Magnus Jangerud, rektor