NTI Gymnasiet Gärdet

Vi satsar på det digitala

På NTI Gymnasiet Gärdet arbetar vi med kommunikation för att möta upp dagens teknik – och teknik för att matcha dagens behov av kommunikation. Vår programinfärgning är unik. Vi arbetar för att du, oavsett inriktning, ska få en helhetsförståelse för samtliga roller och funktioner inom skapandet av olika digitala medier och andra IT-miljöer. Även gemensamma ämnen som matematik, svenska, samhällskunskap är specifikt anpassade efter programmet du valt. Det ger en stadig plattform att stå på för en framtid inom IT- och tech-områdena!

LÄGET


NTI Gymnasiet Gärdet ligger centralt i Stockholm. Det är nära till kollektivtrafik, men också till natur och parker för laborationer.

LÄRARNA


Engagerade och kunniga lärare som ger eleverna möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden - även utanför lektionstid.

GEMENSKAP


Lärare och elever har mycket goda relationer, klimatet är tillåtande och alla hjälps åt för att utveckla skolan ytterligare.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-05-14

Uppfräschning och test av nytt möbelkoncept!

Under våren har NTI Gymnasiet tillsammans med AJ Produkter börjat ta fram ett inredningskoncept. Vi på NTI Gymnasiet Gärdet är...

Läs mer

2019-02-12

NTI Tech Day på Gärdet

Den 15 mars är det dags för NTI Tech Day – ett event där elever i årskurs nio bjuds in...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Värtavägen 65.

2019

Onsdag 24 april 2019 kl. 18:00 – 20:00Intresseanmälan