Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en tur i skolan!TeknikprogrammetDesignprogrammet | Makerspace & Creative Space | Mer om skolan | Vanliga frågorSnacka med SYV

Digitalt öppet hus 28 april kl. 18-20

Mer information kommer när det närmar sig, håll utkik!
Gör en intresseanmälan för att få en påminnelse om när det är dags.

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Privat visning

På grund av att vi har behövt ställa in våra fysiska öppna hus erbjuder vi nu privata visningar av skolan. Läs mer om besöket och hur du anmäler dig via knappen!

Öppet hus

Under våren kommer vi fortsatt hålla öppet hus digitalt på grund av pandemin. Via knappen nedan kan du se mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen nedan för att gå en rundtur digitalt på skolan!
Uppe i vänstra hörnet väljer du vilken våning du vill gå runt på!

Gå runt hos oss

Se en film om våra nya lokaler och hör vad en av våra elever tycker!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förbered för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Thor om NTI Teknik

”Mitt brinnande intresse för teknik har alltid uppmuntrats av lärarna. Det var aldrig några problem om jag behövde låna utrustning eller om jag bara ville diskutera intressant teknik.”

Designprogrammet

NTI Design är ett estetiskt program med inriktning estetik och media. Det är ett högskoleförberedande program med fullt fokus på grafisk design, webbdesign och produktion. Med certifiering inom Adobe-programmen är du redo för att jobba direkt inom grafisk kommunikation och webb, eller för att plugga vidare på exempelvis Hyper Island, Berghs eller annan yrkeshögskola eller högskola.

Hanna om NTI Design

”Inför gymnasievalet kollade jag på flera olika konstskolor och estetprogram, men jag ville inte bara fokusera på konst. Det är därför gillar jag NTIs designprogram, för vi får läsa både estetiska ämnen och lära oss saker som webbutveckling.”

NTi Gymnasiet Gärdet

Makerspace & Creative Space

På NTI Gymnasiet Gärdet har våra elever tillgång till två verkstäder där de kan få utlopp för sin kreativitet: Makerspace och Creative Space. I Makerspace finns bland annat 3D-skrivare, laserskärare och mikrodatorer. I Creative Space ligger fokus på den senaste tekniken inom VR och AI.

Vår yttersta ambition är att alla våra elever skall förberedas för en digital- och teknik dominerad värld!

Hör personal och elever berätta om skolan

Rektor Erik med lärare och elever berättar om NTI Gymnasiet Gärdet, en modern teknik- och designskola mitt i Gärdet i Stockholm.

Vanliga frågor om NTI Gärdet

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.