Rektor har ordet

I dagens samhälle har du som ungdom massor med valmöjligheter, och i framtiden blir det bara fler och fler. Valet av gymnasieutbildning är ett viktigt och på många sätt svårt beslut.

Ditt val blir din framtid och det måste kännas rätt. Jag vill att du som elev i din vardag skall möta klasskamrater och lärare som törstar efter att lösa framtidens problem med moderna tekniska och digitala verktyg. Jag vill att du som elev känner att du i din vardag hela tiden utvecklas inom tech – och science. Utvecklas för att lösa samhällets komplexa problem och utmaningar.

Jag vill att du som elev får en ordentlig möjlighet att under din gymnasietid öppna de dörrar du önskar öppna och skapa din framtid. Men för mig är det minst lika viktigt att du trivs, känner dig trygg och har en rolig gymnasietid! Pedagogiskt arbetar vi nära eleverna med formativ bedömning och fokus för att nå våra elevers fulla potential. Alla elever har egen dator och vi arbetar självfallet med aktuella och bra programvaror.

Vi befinner oss i ljusa lokaler på Värtavägen 65 (Gärdet) med bedårande utsikt mot Lidingö i ena väderstrecket och Östermalm i det andra. Ett stenkast från huset breder Gärdet ut sig, med sina fantastiska grönområden.

Vill du veta mer? Ta kontakt med mig eller besök oss på kommande öppna hus.

Erik

Erik Thonfors