Vi har några platser kvar

Vi får fortfarande många frågor om gymnasievalet, och det kan vara så att man inte är nöjd med sitt val. NTI Gymnasiet Gärdet har fortfarande möjlighet att ta emot ett par elever till hösten 2019. Vi erbjuder två program, NTI Design (Estetiska programmet) och NTI Teknik (teknikprogrammet).

OM NTI GYMNASIET GÄRDET
På NTI Gymnasiet Gärdet arbetar vi med kommunikation för att möta upp dagens teknik – och teknik för att matcha dagens behov av kommunikation. Vi arbetar för att du – oavsett program – ska få en helhetsförståelse för tekniken och estetiken bakom olika digitala medier och andra IT-miljöer.

Hos oss är alla ämnen specifikt anpassade efter programmet du valt, även ämnen som svenska och matematik. Det ger en stadig plattform att stå på för en framtid inom science, tech och IT!

Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

VILL DU SÖKA TILL NTI GYMNASIET GÄRDET?
Mejla rektor Erik Thonfors på erik.thonfors@ntig.se eller skolchef Sarah Stridfeldt på sarah.stridfeldt@academedia.se, så hjälper vi dig.