NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Gävles nya teknik- och vetenskapsgymnasium!

NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle startade hösten 2018 för att möta det stora behovet av moderna och viktiga utbildningar inom teknik, IT och naturvetenskap. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare på högskola eller universitet? Då är detta gymnasieskolan för dig! Tillsammans med erfarna och kunniga lärare får du få den hjälp och det stöd du behöver inför framtiden. Eftersom skolan är nystartad har du dessutom möjligheter att på olika sätt påverka hur undervisningen och skolmiljön utvecklas.

LÄGET


Perfekt läge mitt emot Gävle Centralstation. Godast tänkbara kommunikationer och med promenadavstånd till all service i city.

MÖJLIGHETERNA


Nystartad gymnasieskola - du som elev får stora möjligheter att påverka! Det är tillsammans vi skapar en bra skola.

E-SPORT


Vi kommer att ha en valbar E-sportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från esportsträning till gruppledarskap och taktik.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-02-12

NTI Update #5 online!

NTI Update är vårt månadsmagasin för att inspirera och väcka nyfikenheten hos våra elever. I avsnittet går vi genom toppnyheterna...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer

2019-01-15

NTI Update #4

NTI Update är vårt månadsvisa magasin i videoformat där vi scannar av månadens tech-nyheter och tar med oss det in...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Centralplan 3 i Gävle.

2019

Tisdag 7 maj kl. 17:00 – 19:00Intresseanmälan