Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

På grund av Covid-19-viruset kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan och därför har vi samlat nyttig information för dig här – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Eftersom vi inte kan träffa dig kommer vi ha ett webinar den 29 april. Gör en intresseanmälan till skolan så ser vi till att du får en notifikation när webinaret startar.

Innehåll:
Live-stream
Ta en tur i skolan!
Teknikprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet
Studie- och yrkesvägledning online

Live stream!

Missade du livesändningen vi hade den 29 april? Ingen fara! Du kan fortfarande se den på vår facebooksida. Klicka på knappen nedan för att komma dit.

Har du fortfarande något obesvarad fråga om oss är du välkommen att kontakta oss eller skicka en fråga via Facebook eller Instagram.

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Teknikprogrammet

Inriktningen informations- och medieteknik utvecklar din problemlösningsförmåga och förbereder dig för både yrkesliv och fortsatta högskolestudier. Hos oss får du en bred utbildning i att programmera såväl hård- som mjukvara.

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapliga programmet passar för dig som är intresserad av naturvetenskap, kemi, matematik, fysik och biologi. Med fördjupningen BIOSCIENCE har du möjlighet att spetsa dina sciencekunskaper och få full behörighet och maxade meritpoäng till alla utbildningar.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.