Välkommen till vårt digitala öppet hus!

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle! På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en tur i skolan | Naturvetenskapsprogrammet | TeknikprogrammetE-sportsprofilVanliga frågor | Snacka med SYV

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier.
Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet Hus

Vill du besöka oss på öppet hus och få chansen att se våra lokaler och ställa dina frågor? Via knappen nedan kan du se mer information och datum - hoppas vi ses!

Prova-på-dag

Prova på att vara elev för en dag hos oss! Det är det bästa sättet att lära känna vår skola och den utbildning du är intresserad av. Läs mer och anmäl dig på knappen nedan.

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!

Gå runt hos oss

Du kan även se en inspelad 3D-tur här.

NA: Naturvetenskap

Hos oss kan du läsa naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap. Vi har stort fokus på ny teknik och digital teknik för att förbereda dig för en mer digitaliserad värld. Oavsett vad du vill göra i framtiden är en naturvetenskaplig utbildning i kombination med digital teknik en bra start!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du läsa teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik eller inriktning teknikvetenskap. Teknikprogrammet är högskoleförberedande och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom IT-sektorn.

E-sportsprofil

Kombinera ditt intresse med dina studier – oavsett om du vill ta ditt spelande till nästa nivå eller bara vill få en fot in i en växande tech-bransch!

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Gävle

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.