Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Vetenskaps-
gymnasiet Gävle

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet! Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus!

Digitalt öppet hus 27 januari kl. 17-19

Nyfiken på vår skola? kvällen den 27 januari sänder vi live både på Google Meet och Facebook. Då får du höra mer om vår skola, program och hur det är att plugga hos oss. Vi kommer att köra samma upplägg i båda kanaler, så delta där du vill och välkommen in när det passar dig!

Kvällens program
_____________
17.00 | Rektorspresentation
17.20 & 18.20 | Teknikprogrammet
17.40 & 18.40 | Naturvetenskapsprogrammet
18.00 | E-sport
18.10 | VR & Makerspace
_____________

Livesändning på Facebook
Livesändning på Google Meet

Du kan även chatta med oss under sändningen!

Passa på att ställ frågor direkt till oss. Klicka bara på den svarta chattikonen längst ned i högra hörnet.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet Hus

På grund av covid-19 kommer kommande Öppet hus vara digitalt. Du kan ändå anmäla dig nedan för mer information eller inför kommande öppna hus.

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i skolan. Tryck på knappen nedan för mer information!

Naturvetenskaps-
programmet

Hos oss kan du läsa naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap. Vi har stort fokus på ny teknik och digital teknik för att förbereda dig för en mer digitaliserad värld. Oavsett vad du vill göra i framtiden är en naturvetenskaplig utbildning i kombination med digital teknik en bra start!

Teknik-
programmet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

E-sportsprofil

Kombinera ditt intresse med dina studier – oavsett om du antingen vill ta ditt spelande till nästa nivå eller bara vill få en fot in i en växande tech-bransch!

Besök oss virtuellt på 360-fotograferingen av vår skola!

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Gävle

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.