Välkommen till vårt digitala öppet hus!

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle! På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en tur i skolan | Tidigare livesändningar | Naturvetenskapsprogrammet | TeknikprogrammetE-sportsprofilVanliga frågor | Snacka med SYV

Digitalt öppet hus 29 april kl. 17-19

Mer information kommer när det närmar sig, håll utkik!
Gör en intresseanmälan för att få en påminnelse om när det är dags.

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Privat visning

På grund av att vi har behövt ställa in våra fysiska öppna hus erbjuder vi nu privata visningar av skolan. Läs mer om besöket och hur du anmäler dig via knappen!

Öppet Hus

Under våren kommer vi fortsatt hålla öppet hus digitalt på grund av pandemin. Via knappen nedan kan du se mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!

Gå runt hos oss

Du kan även se en inspelad 3D-tur här.

Tidigare livesändningar

Under vintern har vi sänt live eftersom vi inte kunnat bjuda in till fysiska öppna hus. Via knappen nedan kan du se vår senaste livesändning i efterhand!

Livesändning 27 januari

På vår Facebook-sida kan du kolla på fler tidigare livesändningar!

Naturvetenskapsprogrammet

Hos oss kan du läsa naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap. Vi har stort fokus på ny teknik och digital teknik för att förbereda dig för en mer digitaliserad värld. Oavsett vad du vill göra i framtiden är en naturvetenskaplig utbildning i kombination med digital teknik en bra start!

Teknikprogrammet

Vill du ha en framtid som civilingenjör, systemvetare eller programmerare? Teknikprogrammet förbereder dig för fortsatta studier samtidigt som du får spetskompetens inom teknikvetenskap, med fokus på matematik, fysik och teknik.

E-sportsprofil

Kombinera ditt intresse med dina studier – oavsett om du antingen vill ta ditt spelande till nästa nivå eller bara vill få en fot in i en växande tech-bransch!

Vanliga frågor om NTI Vetenskap Gävle

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.