Hej!

Vår första Student sker på torsdag 10/6-2021! Det är mycket viktigt att du som deltar vid studenten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och har du minsta symptom behöver du stanna hemma. Du kan läsa mer om Folkhälsomyndighettens rekommendationer för studenten här. Planen för studentdagen ser ut som följande:

10/6-2021

9:30 Frukost, fotografering och ceremoni för studenterna.

11:30 Utspring TE18

12:00 Utspring NA18

Studenterna springer ut från Centralpalatsets innergård ut mot Börsplan. På Börsplan kommer varje student ha en stol med deras namn. Vid denna stol samlas studentens anhöriga/vänner som tar emot. I dagsläget är riktlinjen 4 anhöriga per student.

Som elev, anhörig eller vän har du ett ansvar att stanna hemma vid minsta symptom, hålla avstånd till andra och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skolan kommer tillhandahålla handsprit vid utspringsplatsen.