Rektor har ordet

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle är en helt nystartad skola som ligger mitt emot Centralstationen i Gävle. I Centralpalatset, som byggnaden från 1890 heter, har vi helt nyrenoverade lokaler där vi erbjuder två framtidssäkrade utbildningar för alla elever som är intresserade av tech, science och IT. För vi på NTI tror att med dessa verktyg i bagaget kan du bli vad du vill. Hösten 2018 tog vi emot våra första elever som tillsammans med personalen nu bygger upp Gävles nya vetenskapsgymnasium. NTI är en skola där du som elev får vara med och påverka, allt från lokalernas utformning till ordningsregler och klubbar. I vårt nybyggda makerspace kommer du som elev även kunna arbeta och skapa med ny teknik. Skolan erbjuder även, på båda programmen, en möjlighet att kombinera dina studier med E-sport. Detta läser du inom ramen för ett utökat program. Här får du tillsammans med coacher utveckla ditt spel samtidigt som du lär dig mer om träning, hälsa och branschen.

Kom gärna och besök oss på Öppet hus, eller testa vara elev för en dag på NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle.

Sofia Stoltz

sofia.stoltz@ntig.se