NTI Handelsgymnasiet Göteborg

Vi utbildar framtidens entreprenörer!

Välkommen till oss på NTI Handelsgymnasiet Göteborg! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett gymnasium med högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi lägger fokus på entreprenöriella förmågor för vi vet att många av våra elever i framtiden kommer att hamna i yrken som inte ens existerar i dagsläget. För att klara den utmaningen krävs vassa kunskaper men också självförtroende och tillit till egen förmåga, vilket goda entreprenöriella förmågor bygger. Som elev hos oss kommer du att tränas i att använda den senaste tekniken och programvaran samt att se digitala verktyg som en möjlighet för en miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbar handel, ekonomi och framtid. Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Diplomerad gymnasieekonom och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra ekonomer särskilt väl förberedda. Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!

ENTREPRENÖRSKAP


Vi utbildar framtidens entreprenörer. Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor och tränas i socialt och hållbart entreprenörskap.

CERTIFIERADE UTBILDNINGAR


Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är vårt Ekonomiprogram certifierat för Diplomerad gymnasieekonom. Det innebär att utbildningen granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.

LÄGET


Våra lokaler finns mitt i Göteborg, ett stenkast från Brunnsparken och centralstationen. Vi ligger vägg i vägg med vår systerskola och samarbetspartner NTI Gymnasiet Kronhus, vilket gör att vi tillsammans kan erbjuda en bredd av kurser och elevaktiviteter.

Intresseanmälan
Två elever jobbar med planscher vid NTI Handelsgymnasiet Göteborg.
Elev vid skåpen
Två glada elever vid NTI handelsgymnasiet

Lär känna oss

Lär känna oss på vår sida Digitalt öppet hus. Där hittar du till exempel elevintervjuer och annan bra information inför ditt gymnasieval.


Våra program

Nyheter

2022-03-28

Landskamp i entreprenörskap

NTI Handelsgymnasiet har blivit utmanade att tävla i entreprenörskap av Oslos bästa entreprenörskapsutbildning för gymnasieelever. Självklart vill vi visa vad...

Läs mer

2022-03-24

NTI för Ukraina – anordnar dag med loppis, café och aktiviteter för barn och unga

Nu på söndag den 27 mars kl. 14-17 anordnar NTI Gymnasiet Kronhus och NTI Handelsgymnasiet i Göteborg ett helgevent med...

Läs mer

2022-02-15

NTI Handelsgymnasiet Göteborg får utsikt över Operan och hamninloppet

  Augusti 2022 startar vi i nyrenoverade, fina lokaler med utsikt över Operan, Göteborgs hamn och Läppstiftet. Hos oss kommer...

Läs mer
Se alla nyheter