NTI Handelsgymnasiet Göteborg

Vi utbildar framtidens entreprenörer!

Välkommen till oss på NTI Handelsgymnasiet Göteborg! Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi lägger fokus på entreprenöriella förmågor för vi vet att många av våra elever i framtiden kommer att hamna i yrken som inte ens existerar i dagsläget. För att klara den utmaningen krävs vassa kunskaper men också självförtroende och tillit till egen förmåga, vilket goda entreprenöriella förmågor bygger. Som elev hos oss kommer du att tränas i att använda den senaste tekniken och programvaran samt att se digitala verktyg som en möjlighet för en miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbar handel, ekonomi och framtid. Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Diplomerad gymnasieekonom och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra ekonomer särskilt väl förberedda. Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!
 

ENTREPRENÖRSKAP


Vi utbildar framtidens entreprenörer. Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor och tränas i socialt och hållbart entreprenörskap.

CERTIFIERADE UTBILDNINGAR


Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är vårt Ekonomiprogram certifierat för Diplomerad gymnasieekonom. Det innebär att utbildningen granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.

LÄGET


Våra lokaler finns mitt i Göteborg, ett stenkast från Brunnsparken och centralstationen. Vi ligger vägg i vägg med vår systerskola och samarbetspartner NTI Gymnasiet Kronhus, vilket gör att vi tillsammans kan erbjuda en bredd av kurser och elevaktiviteter.

Intresseanmälan

Besök oss på öppet hus

Vill du besöka vår skola på öppet hus? Under hösten och våren har vi flera öppna hus – se tider på vår Öppet hus-sida. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om höstens öppna hus

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda...

Läs mer

Fastnålad nyhet

Från försäljning på schemat till drömjobbet

Drömmen om jobb på Polestar fanns redan innan gymnasietiden. Sedan några månader tillbaka arbetar nu NTI-alumnen Theo Hjortsberg som Polestar...

Läs mer
NTI Handelsgymnasiet startar i Göteborg

2021-11-02

Hösten 2022 startar NTI Handelsgymnasiet i Göteborg

Augusti 2022 startar NTI Handelsgymnasiet som en ny skola i Göteborg. Det är NTI Gymnasiet Kronhus som knoppar av två...

Läs mer

2021-10-28

Jag ville inte gå på en “vanlig” skola

Ella Maj Karlman är nu inne på sitt sista år på NTI Handelsgymnasiet Göteborg (tidigare en del av NTI Gymnasiet...

Läs mer

2021-10-22

Välkommen till NTI Talks!

Välkommen till vårt första avsnitt av NTI Talks, ett samtalsforum för kunskapsutveckling! I vår studio kommer vi att diskutera många...

Läs mer
Se alla nyheter