Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!
 

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Försäljnings- och serviceprogrammetElevintervjuer | Ekonomiprogrammet | Vad tycker våra elever? | Entreprenörskap och företagandeVanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

 

Intresseanmälan


Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet hus


Välkommen på öppet hus – prata med elever och lärare, och se våra lokaler! På knappen nedan finns mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Prova-på-dag


Prova på att vara elev för en dag hos oss! Det är det bästa sättet att lära känna vår skola och den utbildning du är intresserad av. Läs mer och anmäl dig på knappen nedan.

FS: Handel

FÖRSÄLJNINGS- OCH SERVICEPROGRAMMET

På Försäljnings- och serviceprogrammet (f.d. Handels- och administrationsprogrammet) med vår fördjupning Marknad och affärsutveckling får du kunskaper i projektledning, affärsutveckling och marknadsföring. Vi samarbetar med externa specialister i verklighetsnära och ämnesöverskridande projekt. Entreprenörskap genomsyrar programmet och i årskurs 3 startar alla våra elever egna företag (UF).Lykke om Handel

”Ju mer jag läste på om NTIs handelsprogram, desto bättre kändes det. Vi får lära oss presentationsteknik, grafisk kommunikation, hur man ska tänka när man startar ett företag och mycket mer.”


Vad händer sen?

Drömmen om jobb på Polestar fanns redan innan gymnasietiden. Sedan några månader tillbaka arbetar nu NTI-alumnen Theo Hjortsberg som Polestar Specialist mitt på Avenyn i Göteborg. Läs om Theos gymnasietid och vägen till drömjobbet.

EK: Ekonomi

EKONOMIPROGRAMMET

På Ekonomiprogrammet får du lära dig om ekonomi, entreprenörskap och ledarskap – du blir också diplomerad gymnasieekonom. Vår fördjupning Business & Marketing ger dig en gedigen grund i juridik, ekonomiska system, olika företagsformer och vad som krävs för att omsätta affärsidéer till fungerande företag. Hos oss får du verktygen att förverkliga dina affärsplaner.


Vad tycker våra elever?

På NTI Handelsgymnasiet Göteborg utbildar vi framtidens entreprenörer! Vad tycker eleverna om vår skola och program? Hör dem berätta i filmen.


Om entreprenörskap och företagande

Hos oss är det extra fokus på entreprenörskap och företagande inom alla program. Våra lärare är flerfaldiga vinnare inom entreprenörskap och Ungt Företagande. Se filmen för att få veta mer!
 Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.


Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.