Våra UF-företag

På NTI Handelsgymnasiet Göteborg är entreprenörskap och företagande en viktig del inom alla våra program. Därför får alla elever under sitt tredje år starta, driva och avveckla ett företag genom Ung Företagsamhet (UF).

Längre ner på denna sida kan du läsa mer om våra elevers UF-företag!

Unite

Vi har tagit fram ett Berlockarmband där du genom ditt köp kan välja vilket välgörenhet du vill stötta.

Angel

Egentillverkade kroppsformade ljus för att lyfta att alla kroppsformer och hudfärger är något fint.

Arbetskompassen

Vår affärsidé är att förmedla sommarjobb, extrajobb, och engångsjobb till unga mellan 15-25.

FeLine

Vår affärsidé är att skapa stilrena posters i Line art-design med syfte att stärka kvinnor och deras kroppar.

Safe Community

Ett kit med hygienartiklar som passar dig som direkt eller indirekt utsätts för hälsofarliga bakterier och virus.

Skateboardskola

Skateboardskola där vi med vår coach lär dig skejta. Allt från nybörjare till dig som vill vässa din kunskap.

4Animals

Vi erbjuder tygpåsar med djurmotiv där du genom att köpa en påse stöttar djur i nöd.

Själv-Säker

Vi erbjuder ett säkerhetskit med överfallslarm och försvarsspray för ett tryggare samhälle.

Charmé

Egengjorda pärlarmband till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus.

NoTouch

Vi säljer ett verktyg för att undvika kontakt med bakterier på dörrhandtag och touchskärmar.

Popbowl

Popcornskålen för dig som vill kunna göra popcorn snabbt och bekvämt.

Trygghetslådan

Klarar du dig 72 timmar? Vi har lådan för att förbereda dig vid en eventuell kris.

Isidore

En planeringsbok som ska motivera dig till att inte skjuta upp planeringen.

QReflex

Reflexer med QR-koder.