NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Ett gymnasium med modernt affärstänkande och företagande i fokus

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF). Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Vill du vara förberedd, så är det här skolan för dig.
 

CENTRALT LÄGE


Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Stockholm, precis vid Odenplan, nära både pendeltåg, tunnelbana och viktiga samarbetspartners som butiker, företag och universitet.

UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN


Vi har rekryterat lärare med stor erfarenhet av både entreprenörskap och näringsliv, som utbildar för en digital framtid. Hos oss kan du exempelvis certifiera dig i Excel och lära dig mer om handel på nätet.

SAMHÖRIGHET OCH STUDIERO


Hos oss är det ordning och studiero på lektionerna, vilket är en förutsättning för att du ska lyckas med dina studier. Det, tillsammans med den goda samhörigheten mellan eleverna på skolan, skapar en härlig stämning och en rolig tid på gymnasiet!

Intresseanmälan
Två elever med en laptop vid NTI Handelsgymnasiet.
Två elever på rast vid NTI handelsgymnasiet Stockholm.
två elever med laptop i NTI handelsgymnasiet

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, se våra lokaler och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Välkommen på öppet hus på NTI Gymnasiet!

Äntligen! Vi på NTI är jätteglada över att ett nytt läsår har dragit igång. Vi längtar efter att snart få...

Läs mer

2022-10-26

5 läskigt dåliga uppfinningar – lagom till halloween

Visste du att upp till 90% av alla innovationer blir en flopp? Ovärt och onödigt, tänker nog de flesta. Men...

Läs mer

2022-08-04

Skolstart 2022

Välkommen till NTI Handelsgymnasiet Stockholm! Här kommer information för dig som ska börja hos oss: Tid för upprop årskurs 1:...

Läs mer

2022-05-03

Intervju med tidigare elev

Vem är du och vad gör du idag? Jag heter William Lindgren och är tidigare elev på NTI Handelsgymnasiet. Jag...

Läs mer
Se alla nyheter