Träffa oss på höstens mässor!

I höst ställer vi ut på Stockholms stora gymnasiemässor. Passa på att besöka vår monter på mässorna så berättar vi mer om vår skola och våra spännande program!
 

Tid och plats

 • 12 november kl. 10-15 på den fysiska gymnasiemässan Stockholm nordväst, plats Solnahallen. Du får då möjlighet att träffa vår personal och ambassadörer och få veta mer om vår skola. Ca. 18 skolor från Stockholms nordvästra område ställer ut.
 • 22-23 november med start 8.30den digitala gymnasiemässan i Stockholm. Här ställer fler än 100 gymnasieskolor ut online i en virtuell mässmiljö. Då kommer du kunna chatta med oss samt ta del av nyttig information om vår skola.
   
  Hos oss kan du läsa EK: Ekonomi, EK: Juridik och FS: Handel
   
   

   

  Om gymnasiemässorna

  Mässorna samlar en mängd olika gymnasieskolor under ett och samma tak, vilket ger dig som går i årskurs 9 möjligheten att träffa olika skolor och utforska dina framtidsmöjligheter.
   

  Om NTI Handelsgymnasiet Stockholm

  Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF). Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen.
   
  Läs mer om oss i vår katalog.