NTI Handelsgymnasiet

Med modernt affärstänkande och företagsskapande

Våra gymnasieutbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att börja jobba direkt, starta företag eller plugga vidare så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

LÄGET


NTI Handelsgymnasiet är en skola på Hagagatan vid Odenplan, mycket nära både pendeltåg och tunnelbana.

VÅRA LOKALER


Nya fräscha lokaler. Egen dator och trådlöst nätverk ingår. Frukost serveras på skolan och lunch äts på ett stort utbud av restauranger.

GEMENSKAP


Vi har höga krav på ordning och reda, studiero och trygg miljö. Våra lärare har gedigen branscherfarenhet och unika kunskaper om hur man startar och driver företag.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-02-25

2:a plats för Feel it UF på UF-mässan!

Med en idé lika nytänkande som matnyttig fick Feel it UF juryn i tävlingen i Årets innovation på fall. Med...

Läs mer

2019-02-12

NTI Update #5 online!

NTI Update är vårt månadsmagasin för att inspirera och väcka nyfikenheten hos våra elever. I avsnittet går vi genom toppnyheterna...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Hagagatan 25b i Vasastan.

2019

 

Torsdag 2 maj kl. 17:00 – 19:00Intresseanmälan