NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Med modernt affärstänkande och företagsskapande

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF). Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Vill du vara förberedd, så är det här skolan för dig.

CENTRALT LÄGE


Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Stockholm, precis vid Odenplan, nära både pendeltåg, tunnelbana och viktiga samarbetspartners som butiker, företag och universitet.

UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN


Vi har rekryterat lärare med stor erfarenhet av både entreprenörskap och näringsliv, som utbildar för en digital framtid. Hos oss kan du exempelvis certifiera dig i Excel och lära dig mer om handel på nätet.

SAMHÖRIGHET OCH STUDIERO


Hos oss är det ordning och studiero på lektionerna, vilket är en förutsättning för att du ska lyckas med dina studier. Det, tillsammans med den goda samhörigheten mellan eleverna på skolan, skapar en härlig stämning och en rolig tid på gymnasiet!

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, se våra lokaler och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


NTI Handelsgymnasiet - på 1 minut


Våra program

Nyheter

2021-10-04

Information om höstens öppna hus på NTI Gymnasiet

Äntligen kan vi träffas igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer

2021-06-23

Vår elev Jessica om Handelsprogrammet - en framtidsfokuserad utbildning

I den här intervjun berättar Jessica Sjödin, som läser Handelsprogrammet på NTI Handelsgymnasiet i Stockholm om vad det bästa med...

Läs mer
Se alla nyheter