Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!
 

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en tur i skolan!Försäljnings- och serviceprogrammetEkonomiprogrammet | Lärarna berättarEntreprenörskap och företagande | Näthandel | Matematik | Naturkunskap | Vanliga frågorStudie- och yrkesvägledning online

 

 
Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan


Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet hus


Välkommen på öppet hus – se våra lokaler och prata med elever och lärare. På knappen hittar du mer information och datum för kommande öppet hus – hoppas vi ses!

Prova-på-dag


Prova på att vara elev för en dag hos oss! Det är det bästa sättet att lära känna vår skola och den utbildning du är intresserad av. Läs mer och anmäl dig på knappen nedan.


Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!
Uppe i vänstra hörnet väljer du vilken våning du vill gå runt på!
 
Gå runt hos oss
 
Du kan även se en inspelad 3D-tur här.

FS: Handel

FÖRSÄLJNINGS- OCH SERVICEPROGRAMMET

På Försäljnings- och serviceprogrammet tycker vi att verkligheten utanför skolan ska vara en del av utbildningen, därför gör alla elever 15 veckors praktik på spännande företag. Du kommer att få prova på olika yrken – vilket också innebär att du knyter nyttiga kontakter inom branschen för din framtida karriär. Hos oss har du dessutom möjlighet att läsa fördjupningen Business School, som ger särskild behörighet för vidare studier.
 Jessica om FS: Handel

”Det bästa med min utbildning är att jag får lära mig intressanta saker som anpassar sig till det verkliga arbetslivet och till framtiden.”

Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet på NTI Handelsgymnasiet är en modern utbildning som är anpassad för en allt mer digitaliserad framtid. Hos oss kan du läsa inriktningen Ekonomi med fördjupning Future Economics eller inriktningen Juridik med fördjupning Modern Law. Läs mer om våra inriktningar via knapparna nedan!
 Alumner om Handelsgymnasiet

Säg hej till några av våra alumner från NTI Handelsgymnasiet. Läs om vad de gör idag, vad de tyckte om skolan och ta del av deras bästa tips inför gymnasievalet!

Lärarna berättar

Våra lärare har lång branscherfarenhet vilket gör att du lär dig genom praktiska och konkreta exempel. På det sättet får du inte bara ny kunskap – du förstår också hur du kan använda den! NTI Handelsgymnasiet är skolan för dig som både vill studera vidare efter gymnasiet, börja jobba direkt eller starta eget företag.
 


Om entreprenörskap och företagande

En av våra mest populära och viktigaste kurser för en framtid inom företagande är Entreprenörskap och företagande. Hör en av våra lärare berätta mer!
 


Om kursen Näthandel

Hör vår lärare Marika berätta om kursen Näthandel och vad du får lära dig lär du läser den.
 


Om matematik på NTI Handelsgymnasiet

Hör vår matematiklärare Sebastian berätta om matematikundervisningen på NTI Handelsgymnasiet och hur du bäst når din fulla potential inom matematiken.
 


Om kursen Naturkunskap

Vår naturkunskapslärare Lina berättar mer om naturkunskapskursen på NTI Handelsgymnasiet som alla elever läser och hur detta spelar in i våra ekonomi- och handelskurser.
 Vanliga frågor om NTI Handelsgymnasiet

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.


Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.