Digitalt öppet hus på NTI Handelsgymnasiet

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Innehåll:
Live-stream
Ta en tur i skolan!
Ekonomiprogrammet
Handelsprogrammet
Om entreprenörskap och företagande
Studie- och yrkesvägledning online

Live stream!

Klicka på knappen nedan för att komma till den senaste livesändningen från vår skola.

Har du fortfarande något obesvarad fråga om oss är du välkommen att kontakta oss eller skicka en fråga via Facebook eller Instagram.

Om NTI Handelsgymnasiet

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet erbjuder en modern utbildning som är anpassad för en allt mer digitaliserad framtid. Med fördjupningen FUTURE ECONOMICS förbereds du för studier på universitet och högskola, men också för att leda och driva framtidens företag. Alla elever får dessutom starta ett företag på riktigt och göra extern praktik ute i näringslivet.

Alumner om Handelsgymnasiet

Jag pluggade inriktningen business. Efter att jag tog studenten startade jag ett eget företag där jag hjälpte småföretagare med deras sociala medier.

/Oliver

Handelsprogrammet

På Handelsprogrammet tycker vi att verkligheten utanför skolan ska vara en del av utbildningen, därför gör alla elever 15 veckors praktik på spännande företag. Med inriktningen handel och service får du pröva på olika yrken – vilket också innebär att du knyter nyttiga kontakter inom branschen för din framtida karriär. Hos oss har du dessutom möjlighet att läsa Business School, som ger särskild behörighet.

Lykke om Handel

Ju mer jag läste på om NTIs handelsprogram, desto bättre kändes det. Vi får lära oss presentationsteknik, grafisk kommunikation, hur man ska tänka när man startar ett företag och mycket mer.

Om entreprenörskap och företagande

Om matematik på NTI Handelsgymnasiet

Om kursen Näthandel

Om kursen naturkunskap

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.