Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Handelsgymnasiet

På den här sidan har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner på sidan.

Digitalt öppet hus 28 januari kl. 17-18

Är du nyfiken på vår skola? Kvällen den 28 januari sänder vi live på både Facebook och Google Meet, där du får höra mer om vår skola och program. Vi kommer också att ha en frågestund med våra elever, så att du får svar på det just du undrar över! Gå till livesändningarna via knapparna längre ner. Vi kör samma upplägg i båda kanaler – välj den som passar dig bäst!

Kvällens upplägg

(3 sessioner)
—————————–
17.00 | Rektorspresentation
17.05 | Info om programmen
17.15 | Frågestund med eleverna

17.20 | Rektorspresentation
17.25 | Info om programmen
17.35 | Frågestund med eleverna

17.40 | Rektorspresentation
17.45 | Info om programmen
17.55 | Frågestund med eleverna
—————————–

Livesändning | Facebook

Livesändning | Google Meet

Vi ses online 28 januari! Fram tills dess kan du se vårt digitala öppet hus från den 3 december här nedan.

Innehåll:
Ta en tur i skolan!EkonomiprogrammetHandelsprogrammetOm entreprenörskap och företagande | Vanliga frågorStudie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag. Tryck på knappen nedan för mer information!

Missade du vårt öppna hus?

Se det här och kontakta oss om du har frågor!

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Gå runt hos oss

Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet erbjuder en modern utbildning som är anpassad för en allt mer digitaliserad framtid. Med fördjupningen FUTURE ECONOMICS förbereds du för studier på universitet och högskola, men också för att leda och driva framtidens företag. Alla elever får dessutom starta ett företag på riktigt och göra extern praktik ute i näringslivet.

Alumner om Handelsgymnasiet

”Jag pluggade inriktningen business. Efter att jag tog studenten startade jag ett eget företag där jag hjälpte småföretagare med deras sociala medier.”

Handelsprogrammet

På Handelsprogrammet tycker vi att verkligheten utanför skolan ska vara en del av utbildningen, därför gör alla elever 15 veckors praktik på spännande företag. Med inriktningen handel och service får du pröva på olika yrken – vilket också innebär att du knyter nyttiga kontakter inom branschen för din framtida karriär. Hos oss har du dessutom möjlighet att läsa Business School, som ger särskild behörighet.

Lykke om Handel

”Ju mer jag läste på om NTIs handelsprogram, desto bättre kändes det. Vi får lära oss presentationsteknik, grafisk kommunikation, hur man ska tänka när man startar ett företag och mycket mer.”

Om entreprenörskap och företagande

Om matematik på NTI Handelsgymnasiet

Om kursen Näthandel

Om kursen naturkunskap

Vanliga frågor om NTI Handelsgymnasiet

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.