Hej och välkommen till NTI Handelsgymnasiet Stockholm!

Vi är glada och stolta över att du har valt vår skola och hoppas att du kommer att trivas hos oss. Vi vill med detta brev hälsa dig välkommen till uppropet.

Tid för upprop: Måndagen den 17 augusti kl. 09.00. Observera att om du uteblir från uppropet så kan din plats erbjudas någon som står i kö för att börja hos oss. Om du av någon anledning inte kan delta måste du meddela oss detta innan.

Plats: Hagagatan 25b, plan 6 (T-bana Odenplan). Portkod: 1523

Att förbereda:

• Ta med de blanketter du fått hemskickade (som du fyller i tillsammans med din vårdnadshavare). Det är mycket viktigt att du tar med dig dessa blanketter fullständigt ifyllda och lämnar in dessa i samband med uppropet. Först när du lämnat in dessa blanketter kommer du få din nya dator.
  • Du behöver också ta med dig ett lås till ditt elevskåp. Vi rekommenderar lås av bättre kvalitet, men inte med för kraftig bygel. Ta inte med kodlås. Annars kommer lås att finnas att köpa i vår expedition, till självkostnadspris.
  • Du behöver ta med dig 50 kr att lämna i deposition för din nyckelbricka, för att kunna komma in på skolan. Din nyckelbricka hämtar du i receptionen.
  • För dina studier behöver du ta med dig en miniräknare, penna, sudd och kollegieblock (rutat).

Meddela gärna dina föräldrar att de snart kommer bjudas in till föräldramöte. Det är viktigt för oss att de kommer. Särskild inbjudan kommer längre fram.

Med vänliga hälsningar,
John Feldhoffer, rektor NTI Handelsgymnasiet