Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Öppet hus NTI Handelsgymnasiet

29 april 2020

17.00-19.00

OBS! Vi har även öppet hus 1 februari. Detta datum försvann i ett utskick, men ni är varmt välkomna även då.

På Öppet Hus får du en unik möjlighet att lära känna din framtida skola med elever och lärare i världsklass. Nedan ser du vilka datum vi bjuder in dig till Öppet Hus!

Nästa öppet hus

29 april 2020

17.00-19.00

Våra elevambassadörer och lärare finns på plats för att svara på dina frågor och visa upp vår fina skola. Vi presenterar ekonomiprogrammet och handelsprogrammet vid flera tillfällen under kvällen, men du har också möjlighet att själv titta runt på skolan, ta en fika och bilda dig en uppfattning om hur det är att vara elev hos oss. Du kommer också ha möjlighet att anmäla dig till en prova-på-dag, vilket är en mycket uppskattad möjlighet att känna på hur det är att vara elev hos oss tillsammans med andra elever från årskurs 9. Kanske träffar du dina framtida klasskamrater redan nu!

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 08 – 457 33 40 eller mejla: handelsgymnasiet@ntig.se. Du hittar oss på Hagagatan 25b, Vasastan. Välkommen!