Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Prova på NTI Handelsgymnasiet

Just nu har vi inga fler tider för prova-på-dag. Välkommen att besöka oss på öppet hus istället.

Du är välkommen att besöka vår skola under en vanlig skoldag. Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Tider och upplägg för prova-på-dag på Handelsgymnasiet

Prova-på-dagen pågår på förmiddagen klockan 9-11.30. Förutom att se vår skola och prata med elever och lärare får du vara med på två lektioner tillsammans med andra elever som är på prova-på.

OBS! På grund av Coronaviruset tar vi ej emot elever för prova-på.

Håll koll på vår hemsida eller gör en intresseanmälan så återkommer vi när vi öppnar upp igen.

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 08 – 457 33 40 eller mejla: handelsgymnasiet@ntig.se. Du hittar oss på Hagagatan 25b, Stockholm. Välkommen!

Tider och upplägg för prova-på-dag på Handelsgymnasiet