Rektor har ordet

På Hagagatan 25b, vid Odenplan, ligger NTI Handelsgymnasiet. Vi är en populär skola med fokus på handel, ekonomi och företagande. Om du vill vara med och forma din egen framtid så är vi övertygade om att det här är rätt plats för dig. Hos oss får du utvecklas med elever och lärare som har samma intresse.

Vi erbjuder dig en modern utbildning med fokus på ekonomi, försäljning och marknadsföring. Båda våra utbildningar genomsyras av affärstänkande och företagande. Vi ger dig möjlighet att börja jobba direkt efter gymnasiet eller läsa vidare på högskola eller universitet.

När du gör praktik får du använda det du lär dig i skolan på riktigt. NTI Handelsgymnasiet arbetar mycket nära branschen och vi kan därför ge dig en utbildning du kommer ha användning av. Exempelvis får du kunskap om hur modern teknik och IT påverkar företag. Du lär dig hur ekonomi och handel fungerar i dagens verklighet, men också vad du behöver vara beredd på för att bli framgångsrik i en föränderlig framtid.

Under din tid hos oss får du prova på hur det är att vara en entreprenör, genom att starta och driva ett företag. Vi tror att det kommer behövas entreprenörer som vågar tänka både nytt och annorlunda – vi tror att framtiden börjar med dig!

John Feldhoffer

john.feldhoffer@ntig.se