NTI Gymnasiet Helsingborg

Bäst på tech i Helsingborg

Tycker du om utmaningar och vill förändra framtiden? Då ska du börja på NTI Gymnasiet! Vi är bäst på tech och IT i Helsingborg. Som elev hos oss får spetskompetens när det gäller den senaste tekniken inom ditt område. Genom samarbeten över ämnes-, klass- och årskursgränser lär du snabbt känna alla på skolan. Våra skickliga och erfarna lärare ser alla individer, deras behov och framförallt deras potential. De finns alltid tillgängliga för eleverna och erbjuder resurspass för den som behöver hjälp eller som vill höja sitt betyg.

LÄRARNA


Vi är bäst på tech i Helsingborg och våra skickliga och erfarna lärare inom teknik, programmering, IT- och mediaämnen har erfarenhet från både universitet och näringslivet.

TEKNIKEN


På skolan finns fysik-, biologi- och kemilabb samt tekniklabb - och så klart ett Makerspace med 3D-skrivare. Utrustningen motsvarar aktuell teknik som används i branschen!

GEMENSKAP


Positiv och familjär stämning. Genom samarbeten över ämnes-, klass- och årskursgränser lär du snabbt känna alla på skolan – som är ett andra hem för många!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-02-12

NTI Update #5 online!

NTI Update är vårt månadsmagasin för att inspirera och väcka nyfikenheten hos våra elever. I avsnittet går vi genom toppnyheterna...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer

2019-01-15

NTI Update #4

NTI Update är vårt månadsvisa magasin i videoformat där vi scannar av månadens tech-nyheter och tar med oss det in...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Carl Krooks gata 9 i Helsingborg.

2019

Lördag 6 april kl. 11:00 – 13:00Intresseanmälan

Namn *
Email *
Mobilnummer *
Program *
Studiestart *
Jag godkänner personuppgiftspolicy.