Glassen smälter i din hand när du förgäves försöker äta snabbare än den stigande temperaturens hetta. Dina nya, röda, solbrillor halkar gång på gång nedför näsan och en blandning av sand och glass smetas på ditt ansikte när du trycker tillbaka dem på sin plats. En varm bris sveper över dig medan fåglarna kvittrar i harmoni och vattnet glittrar mjukt. Det är sommar och livet har aldrig varit skönare än just nu.

Den 20 maj tar NTI Johanneberg tropikerna hit till gråa Göteborg. I decenniets allra första digitala NTI Awards- gala får du chansen att visa exakt vad du går för.

Har du arbeten från årets gång som ligger och samlar damm? Då är det dags att lämna in dem som bidrag i några av årets kategorier. Tävla med fotografierna från resan till Spanien, eller varför inte berättelsen som skrevs klockan tre på natten – till galan är allt välkommet.

Ta chansen att vinna exklusiva priser! Tidigare år har allt från datorer till stipendier delats ut till vinnarna. Och tro inte att endast de kära lärarna sitter i juryn – en extern jury spelar också en viktig roll i valet av tävlingsvinnarna.

Galan är även ett tillfälle att visa upp sina verk. Tänk att en fullsatt online-publik kommer att se de arbeten du är mest stolt över. Att få den sortens uppmärksamhet är ovanligt, så tills det är din tur att ta emot en Oscar duger NTI Awards gott.

Samla ihop dina bästa arbeten, skicka in bidragen och hoppas på det bästa. Kom ihåg, att det är bättre att chansa än att aldrig veta om du hade vunnit eller inte. Välkommen till NTI Awards – en gala av elever, för elever.

NTI Awards äger rum den 20 maj via länk. Mer information kommer via mail. Lämna in dina tävlingsbidrag senast 22 april, för info se mejl.

• Neomi Algani, 2D